Uzmite Galaxy Buds2 i duo bežični punjač

blank

Slušalice i punjač dobit ćete kupnjom pametnih telefona Samsung Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Z Fold3 5G te S21 serije

Benefiti bežičnog punjenja baterije pametnog telefona osjete se već pri prvom punjenju: nema zapetljanih kabela, telefon ili sat smješten je na površinu na kojoj se neće ogrebati, a imate li dolazni poziv nema potrebe za odspajanjem i ponovnim spajanjem telefona.

blank

Dodatni benefit Samsungovog bežičnog punjača je dual način rada – istovremeno se mogu puniti dva pametna telefona ili pak kombinacija pametnog sata i pametnog telefona. Idete li na put ne morate nositi dva punjača, za punjenje mobitela i sata.

Obavezni dio opreme današnjih smartphoneova su i bežične slušalice. Samsung Galaxy Buds2 imaju dinamične dvosmjerne zvučnike koji pružaju oštar i jasan zvuk bas tonova, dok funkcija uklanjanja pozadinskog šuma Active Noise Cancellation smanjuje buku iz okoline. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji uz pomoć umjetne inteligencije filtriraju se zvukovi iz pozadine što omogućuje jasnije razgovore.

blank

Samsung Galaxy Z Fold3 5G i Z Flip3 5G pružaju autentične načine izražavanja, druženja, gledanja, snimanja i povezivanja. Kada se bolje upoznate s karakteristikama ovih premium uređaja, uvidjet ćete da nije riječ o modelima s nadograđenim funkcijama, već su u pitanju mobilni uređaji kakve do sada još niste doživjeli – simetrični, fleksibilni i moćni.

Po prvi put na nekom preklopnom pametnom telefonu Galaxy Z Fold3 5G i Z Flip3 5G donose vodootpornost IPX8 standarda, što znači da su ovi uređaji, zrađeni su od novog Armor Aluminium materijala, zaštićeni od slatke vode i kiše.

blank

I Galaxy Buds2 i duo bežični punjač dobit ćete na poklon kupnjom pametnih telefona iz nove Samsung Galaxy Z i S21 serije. Promocija traje od 22.10. do 21.11.2021. godine ili do isteka zaliha poklona i važeća je uz uvjet registracije u aplikaciji Samsung Members najkasnije do 04.12.2021. godine.

Korisnici uz promociju mogu iskoristiti i prednosti Samsung programa vjernosti Lounge koji pruža neograničen broj sjajnih popusta, ponuda i iznenađenja. Samsung Members aplikacija otkriva sve pogodnosti koje pruža ovaj program vjernosti, a detaljnije informacije o njemu možete pronaći ovdje.
Saznajte dodatne informacije o samoj promociji.

blank