Veliki popust na poželjnu sklopivu Motorolu

blank

Motorola razr 40 ultra dostupna je uz popust od čak 200 eura, a s popustom se može kupiti u trgovinama Hrvatskog Telekoma

S novim preklopnim modelom Motorola ponovo dokazuje kako inovativan dizajn može redefinirati naš način upotrebe pametnih telefona. U sklopu akcije „Pun pogodak“ u Hrvatskom telekomu se pametni telefon može nabaviti uz uštedu od 200 eura.

Pokreće ga čipset Snapdragon 8+ Gen 1 te u ovom trenutku ima najveći vanjski ekran na mobitelima na preklop, od 3,6 inča na kojem se može i odgovori na pristiglu poruku. Ako trebate veću površinu sve što trebate učiniti je postaviti mobitel u Flex View kako biste gledali sadržaj u najvećoj rezoluciji u klasi.

blank

Vanjski ekran omogućuje:

Paneli: posebni paneli omogućuju korisnicima da istaknu ono što im je najvažnije. Prijeđite prstom ulijevo ili udesno preko zaslona za jednostavan pristup igrama, vijestima, vremenskoj prognozi, kontaktima i aplikacijama kao što je Spotify te pratite sve obavijesti jednim pogledom na vanjski zaslon. Na ploči s aplikacijama korisnici mogu pristupiti gotovo svim aplikacijama poput Google Maps ili Google Wallet preko vanjskog zaslona.

Prilagodba: korisnici mogu birati između brojnih dizajna pozadine i stilova sata. Paneli na početnom zaslonu mogu se pomicati kako bi se prilagodili svakom vlasniku Motorolinog pametnog telefona.

Igre: odaberite jednu od mnogih igara Motorola i GameSnacks koje savršeno rade čak i na vanjskom zaslonu.

Posebna ploča za Spotify: korisnici Spotifyja mogu upravljati svim naredbama putem vanjskog zaslona bez otvaranja mobilnog telefona.