Xiaomi 12 Lite sa 108 megapiksela

blank

S prednje strane je 6,55” AMOLED ekran sa 120 Hz osvježavanja i 32 Mp selfie, a sa stražnje moćna 108 MP kamera

Ima stereo zvučnike, dobar ekran i bit će idealan za gledanje filmova, snimanje vlastitih video filmova te uživanje u brzom punjenju baterije snagom od 67 W tako da će se baterija od 4300 mAh napuniti za 41 minutu. Koristi se Xiaomijev pametni algoritam punjenja Xiaomi AdaptiveCharge koji uči iz korisničkih uzoraka noćnog punjenja kako bi optimizirao punjenje tijekom noći i omogućio da se
uređaj potpuno napuni prije no što se korisnik probudi.

Xiaomi 12 Lite pokreće 6 nm čipset Snapdragon 778G koji donosi vrhunske 5G performanse. Višeslojni sustav hlađenja osigurava učinkovito odvođenje topline kako bi se pružilo glatko, sveobuhvatno iskustvo.

blank

Trostruka kamera studijske razine modela Xiaomi 12 Lite sastoji se od glavne kamere rezolucije 108 MP s velikim HM2 senzorom, ultraširokokutne kamere od 8 MP i makro kamere od 2 MP koja u detalje snima fotografije visoke razlučivosti iz bilo kojeg kuta.

Dostupne su tehnologije izoštravanje s praćenjem oka (Eye tracking) i snimanje pokreta (Motion capture). Prednja kamera od 32 megapiksela ima GD2 senzor i mogućnost automatskog izoštravanja, što omogućuje ultra čiste selfieje profinjene jasnoće i boja.

blank

Xiaomijev algoritam koristi procjenu dubine i matiranje portreta kako bi simulirao realistični bokeh efekt pa portretni selfie način rada s automatskim HDR-om isporučuje odlične selfieje. Nadopunjena opcijom Xiaomi Selfie Glow – koja se sastoji od dva meka LED svjetla, prednja kamera snima vašu prirodnu ljepotu u iznimnim detaljima, u svim scenarijima.

Xiaomi 12 Lite dolazi u tri boje – zelenoj Lite Green, ružičastoj Lite Pink i crnoj Black. Poznate su i cijene po kojima će se Xiaomi 12 Lite prodavati u svijetu:
6 GB + 128 GB 399 USD
8 GB + 128 GB 449 USD
8 GB + 256 GB 499 USD

blank