Za one koji vole kompaktno: Sony Xperia 5 IV

blank

Sony je početkom rujna predstavio četvrtu generaciju modela Xperia 5, ali cijena za novi telefon je nešto ipak viša

Sony je nastavio s kompaktnom ponudom te model Xperia 5 IV (mark 4), uz cijenu veću od 1000 eura donosi značajke usavršene za stvaranje i gledanje sadržaja.

Uređaj sadrži nekoliko tehnologija prisutnih u najnovijem vrhunskom uređaju uključujući praćenje objekata za kameru i značajku sporog snimanja za video, za koju tvrdi da omogućuje korisnicima da “kinematiziraju” svoje živote.

Uz softver za poboljšani snimljeni video Sony Xperia 5 IV uključuje značajke dizajnirane za kreatore sadržaja koji se emitira uživo, uključujući kompatibilnost s uređajem Vlog Monitor, koji se također prodaje, prenosi Mobile World Live.

blank

Pametni telefon dolazi s ugrađenom aplikacijom marke Bravia Core koja omogućuje streaming filmova iz Sonyjevog odjela za zabavu i nudi povezane ekskluzivne snimke. Sony Xperia 5 IV ima zaslon od 6,1 inča, trostruku stražnju kameru od 12 MP s prednjom kamerom od 12 MP. Pokreće ga Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 čipset, ima bateriju od 5000 mAh i uključuje podršku za brzo punjenje.

Pametni će telefon biti dostupan u zelenoj, crnoj ili bijeloj boji i bit će pušten na odabrana tržišta krajem rujna 2022. Cijena za Sony Xperia 5 IV je oko 1049 eura.