Za suživot s kućnim ljubimcima potrebni su i odgovarajući kućanski uređaji

blank

Sreća, ljubav i mir samo su neki od osjećaja koje razigrani kućni ljubimci donose u naš život, ali i dlake te neugodne mirise

Prozračite kuću, sami ili uz pomoć robotskog usisavača usisajte i očistite dlake, operite odjeću i posteljinu te uskladite harmoniju u vlastitom domu u kojem boravite zajedno s kućnim ljubimcima. Uz igranje s psom i emocije koje će vas svaki put obuzeti vežu se i neke popratne aktivnosti poput linjanja i neugodnih mirisa.

Samsung je proveo istraživanje, a rezultati su pokazali kako je porast broja kućnih ljubimaca diljem Europe rezultirao pojavom novih zahtjeva korisnika kod izbora kućanskih uređaja i novu razinu interakcije s tehnologijom u domu. Više od polovice ispitanika smatra da tehnologija može poboljšati dobrobit njihovih ljubimaca, zdravlje, aktivnosti i smanjiti tjeskobu radi odvajanja.

Pametni uređaji, opremljeni nizom inteligentnih značajki, mogu pomoći da život s kućnim ljubimcima bude što jednostavniji.

Riješite se dlaka i neugodnih mirisa

Bilo da se sami želite primiti posla ili ćete „zaposliti“ robotskog usisavača vrlo lako ćete se riješiti dlaka kućnih ljubimaca koje se zavlače u razne kutove doma. Samsung Bespoke Jet sadrži namjenski Pet Tool alat, višestruku Jet Dual Brush četku i višeslojni sustav filtracije koji su posebno dizajnirani za obitelji s kućnim ljubimcima te tako hvataju 99,999% fine prašine i smanjuju izloženost alergenima.

blank

Robotski usisavač Bespoke Jet Bot AI+ istovremeno služi i kao čistač i kao dodatni par očiju s nizom značajki za njegu kućnih ljubimaca kojima se lako pristupa putem aplikacije SmartThings na pametnom telefonu. Uz SmartThings Pet Care korisnici na usisavaču jednostavno mogu odrediti prostorije koje njihovi ljubimci posebno vole kako bi ih uređaj pravilno nadzirao u načinu rada Home alone.

Zahvaljujući prepoznavanju objekata usisavač će uspješno izbjegavati objekte poput zdjelica s hranom ili omiljenih igračaka životinja. Prepozna li da uznemireni ljubimac laje ili plače, može reagirati na zvuk te uključiti zvuk klasične glazbe, bijelog šuma ili drugih umirujućih prirodnih zvukova.

blank

Dlake na odjeći mogu postati neugodan detalj, ali Samsungova perilica i sušilica Bespoke AI će i taj problem riješiti inteligentnim prepoznavanjem težine tereta i razine prljavštine kako bi se ispustila točna količina deterdženta i vode.

AI Ecobubble tehnologija s mjehurićima pere odjeću na nižoj temperaturi uklanjajući tako najtvrdokornije mrlje od kućnih ljubimaca. Na isti ćete način oprati i posteljinu, ako je četveronožni ljubimac spavao na krevetu svoga vlasnika, te neutralizirati sve mirise na posteljini koristeći vrući zrak.

Pročišćivač zraka Bespoke Cube Air Purifier održavat će svježinu doma te uz posebnu značajku Pet Mode hvata finu dlaku kućnih ljubimaca, velike i male čestice prašine — s filtrom koji hvata 99,97% ultrafine prašine — kao i neugodne mirise tako da svaki član kućanstva može uživati u čistom zraku.

Udomite kućnog ljubimca

Znate li da je crna najmanje popularna boja kada su u pitanju kućni ljubimci na društvenim mrežama? U Samsungu ne misle tako i žele vidjeti više od boje. Sa Samsung Galaxy S23 Ultra fotografirali su kućne ljubimce, s ciljem poticanja udomljavanja napuštenih životinja.

blank

Ako još nemate svog četveronožnog prijatelja, a volite životinje i htjeli biste udomiti, Samsung provodi inicijativu „Vidi više od boje“ kroz objektiv kamera najnovije S serije uređaja, a sve kako bi pomogao u udomljavanju napuštenih pasa.

Posjetite li u Zagrebu mobilni paviljon Bundek Samsung Studio S23 u razdoblju od 21.4. – 23.4. imat ćete priliku saznati više o kućnim ljubimcima koji traže svoj dom. Svi psi koji čekaju na udomljavanje i pronalazak svog doma nalaze se na linku.