Zaštitna maska Catalyst za Samsung Galaxy S20+

blank

Bila bi prava šteta ne zaštititi pametni telefon s kvalitetnom Catalyst maskom uz koju će uređaj biti funkcionalan, ali i primjereno zaštićen

Prilikom kupnje novog pametnog telefona obavezno provjerite i ponudu zaštitnih maski odnosno zaštitnih kućišta. Današnji mobiteli su uglavnom izrađeni od stakla ili materijala koji oponašaju staklo, što znači da su skliski u ruci pa samim time postoji velika mogućnost pada i oštećenja ekrana i kućišta. Popravak je poprilično skup i može koštati i do nekoliko tisuća kuna.

blank

Od 2010. godine nagrađivani premium lifestyle brand Catalyst odgovara na potrebe korisnika širom svijeta. Josh Wright je nagrađivani industrijski dizajner koji je diplomirao na Art Center College of Design dok je June Lai istraživač, bavi se razvojem i Catalystov je poslovni partner. Dizajniraju i razvijaju zaštitna kućišta visokih performansi za svakodnevnu upotrebu, ali i različite dodatke za upotrebu na bilo kojem mjestu, pa i pod vodom.

Catalyst je dostupan u više od 70 zemalja svijeta, uključujući SAD, Kanadu, Japan, Veliku Britaniju, Njemačku… Catalyst proizvodi mogu se kupiti i u domaćim trgovinama, a kupnju možete obaviti i online, što je idealno u sadašnjim uvjetima.

blank

Zaštita od udarca jedna je od najbitnijih zaštita. Isprobali smo Catalyst Impact Protection Case za Samsung Galaxy S20+ koji bi ga trebao zaštititi i prilikom pada s visine do 3 metra (na rubovima se nalazi dodatna zaštita), uz zračni jastuk koji je smješten s unutarnje strane kućišta.

S unutarnje strane zaštitne maske Catalyst je osigurao i prostor u koji se mogu smjestiti microSD i SIM kartica. Zgodno za putnike koji u inozemstvu koriste drugu SIM karticu, a dobili smo i iglicu za otvaranje utora za kartice.

blank

Na boku zaštitnog kućišta koristi se neklizajuća guma tako da je prisutan osjećaj boljeg prianjanja. Na vanjskoj strani koristi se odlično dizajniran polimetrijski uzorak s odličnim prianjanjem na kojem ne ostaju otisci prstiju i ogrebotine. Istovremeno, maska je lagana, uz primjetnu kvalitetu izrade te debljine od samo 12 milimetara.

Spomenimo i rubove maske odnosno okvira koji imaju namjenu zaštitu ekrana od kapljica koje bi se mogle slijevati s lica vlasnika telefona, ukoliko se znoji. Ovo je zaista poseban detalj na koji ne nailazimo često. Tipke na boku za kontrolu glasnoće zvuka i pokretanje telefona ugodne su pod prstima. Mislilo se i na stražnju kameru kako bi dodatno bila zaštićena od prašine.

blank

U lijepo dizajniranom pakiranju nalazi se i vezica dužine 20-ak centimetara kako bi se mobitel mogao nositi i oko zapešća. Vrlo se jednostavno postavlja i po potrebi skida, kad ju ne želite koristiti. Ono što je bilo vrlo bitno jeste podržano bežično punjenje kroz samu masku tako da se mislilo i na taj detalj. Moguće je i reverzno punjenje drugih uređaja bežičnim putem, ukoliko to vaš telefon podržava.

blank

U Catalyst ponudi su dostupne zaštitne maske za pametne telefone Apple iPhone, Samsung Galaxy, Google Pixel, tablet iPad, pametni sat Apple Watch, a uz zaštitu od udaraca možete odabrati i zaštitu od vode na dubini do 100 metara, ovisno o vrsti uređaja. Otkrijte još zanimljivih Catalyst proizvoda.

blank

blank blank blank blank