Možete li kod kuće pretrčati 5 km? Dokažite!

blank

U skladu sa situacijom, novo izdanje HT B2run utrke odvija se u drugačijim uvjetima

HT B2run Challenge #ostanidoma naziv je poslovno-trkačkog online izazova u kojem je potrebno u svojem domu pretrčati 5 kilometara. Dakle, u izolacijskim uvjetima. Nakon što pretrčite 5 km, potrebno je organizatorima putem Facebooka i putem oznake #HTB2RunChallenge_ostanidoma poslati videozapis te dokaz da je ta razdaljina uistinu pretrčana.

blank

Događaj je organiziran s jednim isključivim ciljem – potaknuti poslovnu javnost na izazov kojim će, osim zabave, u izolaciji vlastitog doma zbog koronavirusa, istovremeno raditi na svom fizičkom i mentalnom zdravlju te se pokrenuti i započeti neku fizičku aktivnost.

Prva faza HT B2Run izazova „Ostani doma“ otvorena je do 7. travnja 2020., a sve informacije dostupne su na internetskoj stranici www.b2run.hr. Svatko tko istrči zadanih pet kilometara u vlastitom domu, bez obzira na vrijeme i rezultat, dobit će medalju te Heineken 0.0 idealan za osvježenje nakon fizičkog treninga!

blank

„U Hrvatskom Telekomu svjesni smo važnosti svake tjelesne aktivnosti za zdravlje zaposlenika. Stoga pozivamo sve da se odazovu ovom natječaju i umjesto proljetnih HT B2Run utrka u svojim stanovima, kućama, okućnicama, terasama, krovovima i dvorištima otrče tih pet kilometara na sigurnoj razdaljini od ostalih i osvoje medalju“, poručio je Bojan Mušćet, koordinator trkačkih aktivnosti u Hrvatskom Telekomu i ambasador utrke.

– Ovo je samo prva stepenica našeg izazova koju ćemo iz tjedna u tjedan nadograđivati novim zanimljivostima. A kao generalno finale vidim okupljanje svih naših trkača na ciljnim vratima HT B2Run utrka u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu. Naravno, čim se za to stvore prilike jer u ovom je izazovu jednako kao i u poslu važno ne odustati!, izjavio je Jurica Barać, organizator HT B2Run utrke koju čini velika trkačka zajednica s više od 10.000 trkača.

Do sad se HT B2Run Challenge #ostanidoma izazovu pridružilo gotovo 300 trkača-poslovnjaka. Facebook je već preplavljen snimkama (poslovnih) ljudi koji trče u svojim domovima i sudjeluju u najvećem trkačkom izazovu na internetu.

Pogledajte posljednji održani HT B2Run iz 2019. godine: