Popularni hrvatski fotograf bez ovih uređaja nikako ne može

blank

Svjetski poznatom fotografu Goranu Joviću fotografija je oduvijek bila hobi, a s vremenom je strast prerasla u profesiju

Hrvatski fotograf Goran Jović za sebe kaže da je senzibilna, predana i odana osoba koja svoje slobodno vrijeme najviše voli provoditi u prirodi. Povrh fotografije, oduvijek je volio zdrav način života i vježbanje te je završio i Kineziološki fakultet i neko vrijeme radio kao profesor tjelesnog u rodnom kraju, Gornjim Vinjanima.

Za svoj rad osvojio je 30-ak međunarodnih priznanja, a kada fotografirate lokacije poput uzburkane rijeke Amazone ili planinskih masiva Himalaje morate biti u dobroj formi kako bi izdržali svakodnevne avanture. Stoga Goran redovito vježba i vodi računa o svojoj prehrani, a u tome mu pomažu Huaweijevi nosivi uređaji.

blank

Uz nosive uređaje primarno koristi i pametni telefon, koji mu ponekad služi i u poslovne svrhe. „Kako često putujem vodim računa da uređaj koji nosim sa sobom ima sve više korisnih funkcija. Njime započinje planiranje svakog putovanja, od odabira smještaja do kupovine avionskih karata i slično. „Kada boravim u prirodi uvijek koristim navigaciju za slučaj skretanja s puta, a Huawei P60 Pro kojeg od nedavno koristim sadrži i vrhunsku kameru kojom brzopotezno mogu napraviti odličnu fotografiju, bez da sa sobom nosim profesionalni fotoaparat koji je težak i nespretan za nositi po zahtjevnim šumskim putevima“, otkriva Goran.

Od najdražih modela ističe Huawei Watch seriju koja je od nedavno dobila i najnovije članove obitelji – Watch 4 i Watch 4 Pro, a osim spomenute serije Huawei kroz svoje Watch GT i Watch Ultimate serije korisnicima pruža sveobuhvatnu funkcionalnost sa svim parametrima praćenja zdravlja i 100+ sportskih načina rada, uz luksuzan dizajn i vrhunske materijale izrade.

blank blank