Što pokloniti za Valentinovo? Kupite gaćice u Hrvatskom Telekomu

blank

U web shopu Hrvatskog Telekoma možete kupiti donje rublje koje se može povezati. Gdje? Kako? S kime? S čime?

Zasigurno ćete za predstojeće Valentinovo tražiti originalan poklon s kojim ćete iznenaditi svoju ljubav. Ne morate dalje tražiti, pronašli smo nešto posebno – donje rublje za njega i nju, u online trgovini Hrvatskog Telekoma.

blank

Donje rublje iz Connected Underwear linije moguće je od danas kupiti online, a inspiraciju za ovaj proizvod HT-ovci su pronašli u sljedećem istraživanju.

Istraživanje Deutsche Telekoma u europskim zemljama pokazalo je da 36 posto parova od 18 do 34 godine osjeća kako njihov partner previše vremena provodi na mobilnim uređajima kada su zajedno. Čak 56 posto njih kaže da mobilne uređaje provjeravaju barem ponekad kad su u krevetu s partnerom. Trećina anketiranih kaže da tehnologija utječe na njihovu sposobnost da budu intimni s partnerom.

blank

Pokrenuta je kampanja “Better Together” kojoj se priključuje i Hrvatski Telekom. Cilj je olakšati stvarne veze između mladih parova, potičući razgovor o tome kako mobilni uređaji utječu na sadašnji trenutak i na međuljudske odnose.

Povezano donje rublje idealan je poklon za Valentinovo za sve parove kojima nekad tehnologija ometa trenutke intime. Kada se koristi, povezano donje rublje aktivira “Ljubavni način rada” na pametnim telefonima parova, postavljajući romantičnu atmosferu automatskim aktiviranjem „do not disturb“ načina i svirajući romantičnu playlistu.

Povezano donje rublje sadrži dva komada donjeg rublja za oba partnera, dva LoveChipa i upute, pakirane u pamučnu torbu za višekratnu upotrebu. LoveChipovi se povezuju s mobilnom aplikacijom Connected Underwear.

blank

blank

Love Chip je Bluetooth odašiljač koji se pokreće pokretom. Kada se pomakne, LoveChip će poslati poruku na telefon partnera nakon čega partner dobiva pozivnicu. Ako prihvati, uključuje se LoveMode playlista, reproducira se romantična pozadina i aplikacija pita želi li korisnik omogućiti “do not disturb” način.

Cijena pakiranja Connected Underwear donjeg rublja (uključujući dva komada muškog i ženskog donjeg rublja s odabirom veličine te dva LoveChipa) je 25 eura (oko 186 kuna) i naručuje se preko stranice https://www.lovemagenta.com/connected_underwear. Dostava je besplatna.

blank