Uz LG HomeBrew i mobilnu aplikaciju do vlastitog piva

blank

LG će na sajmu CES 2019 koji se 8. do 11. siječnja održava u Las Vegasu predstaviti kućni sustav HomeBrew za proizvodnju craft piva uz pomoć kapsula.

Uz automatiziran proces i ekskluzivne tehnologije LG će od sljedeće godine ljubiteljima piva omogućiti da sami u svojem domu proizvedu pet različitih piva bogatog okusa: američki IPA, američki Pale Ale, engleski Stout, belgijski Witbier i suhi češki Pilsner. Uređaj može proizvesti do pet litara piva vrhunske kvalitete za oko dva tjedna, ovisno o vrsti piva.

blankLG HomeBrew, dobitnik nagrade 2019 CES Innovation Award, suvremeni je uređaj uz koji je sam proces proizvodnje piva nevjerojatno jednostavan zahvaljujući kapsulama za jednokratnu upotrebu, optimiziranom fermentacijskom algoritmu i praktičnoj značajci samočišćenja.

Pomoću seta jednokratnih kapsula – koje sadrže slad, kvasac, ulje hmelja i arome – i pritiskom tipke na LG HomeBrew korisnici se mogu opustiti dok se automatizira cijeli postupak od fermentacije, karbonizacije i dozrijevanja (starenja) piva do posluživanja i čišćenja. Optimizirani fermentacijski algoritam inteligentno kontrolira proces fermentacije s preciznom regulacijom temperature i tlaka za zajamčen uspjeh proizvodnje piva.

Besplatna prateća aplikacija (za Andorid i iOS uređaje) omogućava korisnicima da provjere status uređaja HomeBrew – u bilo kojem trenutku i bilo gdje.

blank