Završila je još jedna A1 Adria League

blank

9. sezona A1 Adria League pobjednicima je osigurala bogate nagrade, a prvaci nastavljaju dalje na međunarodno natjecanje

Regionalno esport natjecanje A1 Adria League održano je u sklopu festivala Reboot Online Games Week powered by A1 u Osijeku. Uzbudljiva sezona pobjednicima je osigurala bogate nagrade –
podijelili su gotovo 100 tisuća kuna koje je osigurala A1 Hrvatska, od kojih je 66 tisuća podijeljeno proteklog vikenda u Osijeku.

Ekipa Salada de Frutas u Brawl Starsu, Tarik “amke” Novo u FIFA22 i BLUEJAYS u CS:GO prvaci su velike završnice devete sezone A1 Adria League. Salada de Frutas nastavljaju na Clash of Leagues u Salzburg – direktna ulaznica vodi ih u finale Clash of Leagues međunarodnog natjecanja koje se održava 1. srpnja 2022.

blank

Tarik “amke” Novo po četvrti put za redom osvojio je A1 Adria League iako je u grupnoj fazi startao s dva poraza. Marko “mrky” Matančić dao je sve od sebe, ali iskusni veteran amke ipak je na kraju slavio s 3:2.

blank

U CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) igri makedonska petorka BLUEJAYS nadigrali su BLINK s 2:0, što im je osim novčane nagrade i prestižne titule pobjednika A1 Adria League osiguralo i mjesto u Adria CS:GO prvenstvu 2022.

blank

U sklopu finala devete sezone A1 Adria League je u suradnji s Centrom za nestalu i zlostavljanu djecu pokrenula humanitarnu akciju za nabavu uređaja koji će pomoći slijepom jedanaestogodišnjem dječaku Luki da neometano prati redovnu nastavu i koristi uređaje poput računala ili mobilnih telefona.

Osim spektakularnih gamerskih mečeva u sklopu ovogodišnjeg programa održane su i zanimljive panel rasprave o ispravnom postupanju u „toksičnom“ okruženju, prehrani koja vodi do najboljih gamerskih rezultata, ali i o vježbama za održavanje tjelesne vitalnosti unatoč provedenom vremenu za računalom.