Novi milenij: Cat S62 Pro, Xiaomi Mi 11, meanIT M10 termo, OnePlus Watch

blank

Isprobali smo zanimljivu narukvicu koja mjeri tjelesnu temperaturu, a oduševio nas je i Xiaomi. Provjerite što nude Cat i OnePlus

U mnogim se institucijama i na skupovima s više ljudi na jednom mjestu mjeri tjelesna temperatura. Pokaže li termometar previsoku temperaturu, u takav prostor ili na skup neće vas pustiti. Morat ćete se „ohladiti“, ako ste samo trenutno zagrijani, ali nemate visoku temperaturu koja bi aludirala na bolest.

Isprobali smo pametnu narukvicu meanIT Smartwatch M10 termo koja to obavlja za vašem zapešću, ako je temperatura previsoka ili preniska obavijestit će vas upozorenjem, a ova zanimljiva i lagana narukvica nudi mnoge druge mogućnosti.

S temperaturom se bavi i Cat S62 Pro, pametni telefon s termo kamerom koja mjeri i hladne i tople predmete (i osobe, i životinje, i biljke) na udaljenosti do nekoliko desetaka metara. Dobro će ovakav uređaj doći i mnogim strukama kojima je mjerenje temperature vrlo bitno. Na primjer, majstori za podno grijanje, vodoinstalateri, električari… Uz ovaj telefon i njegovu termo kameru Flir pronaći ćete i mačku koja se od vas skriva negdje u stanu (ispod kreveta, na ormaru…) ili pak u dvorištu.

Testirali smo i Xiaomi Mi 11, zanimljiv i moćan model koji nudi fantastičan zvuk koji potpisuje Harman Kardon, kameru od 108 megapiksela te brzi punjač snage 55 W. Pogledajte u emisiji Novi milenij i što nudi prvi pametni sat marke OnePlus koja je nedavno na tržište izbacila novu seriju OnePlus 9.

Emisija Novi milenij emitira se na TV postajama: Slavonsko-brodska TV (SBTV), TV Nova, Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV i Poljoprivredna TV. Pogledajte snimku emisije: