Novi milenij: Honor X8

blank

Izuzetno je tanak, moderno je dizajniran, hardverski je napredan, a svidjet će vam se i Titanium Silver boja u kojoj dolazi Honor X8

Honor je uspio postići boju kućišta koja je sjajna, svjetluca, ali na njoj ne ostaju nikakvi tragovi prstiju. Uz debljinu od samo 7,45 mm Honor X8 spada među tanke pametne telefone, ali je to istovremeno utjecalo na kompromis po pitanju kapaciteta baterije od 4000 mAh. S jedne strane, bit će to sasvim dovoljno za cijeli dan korištenja, a s druge strane se možete pohvaliti s tankim dizajnom.

Uz 6 GB radne memorije ovaj Android 11 smartphone može preuzeti 2 GB memorije od interne koja iznosi 128 GB tako da će uz ukupno 8 GB RAM-a daleko bolje podnositi multitasking s 15-ak aktivnih aplikacija u pozadini.

Isprobali smo Honor X8, a prilog se emitira u televizijskoj emisiji Novi milenij. Cijeli test prilog možete od 25. lipnja 2022. pogledati na deset televizija: Slavonsko-brodska TV (SBTV), TV Nova, Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Dubrovačka TV, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV. Pogledajte snimku emisije Novi milenij: