Novi milenij: TCL 205

blank

Ne košta puno, ali nudi puno toga – TCL 205 nas je privukao svojim dizajnom, Android Go verzijom i kvalitetnim ekranom

Najlakše je, ako ste u mogućnosti, potrošiti minimalno jednu hrvatsku plaću (ili čak i dvije) na novi pametni telefon. Nas je zanimalo što se može dobiti za 699 kuna, koliko u srpnju 2022. košta TCL 205. Trenutno je telefon na akciji i snižen je sa 799 kuna.

Za taj iznos dobit ćete kvalitetan ekran kojeg proizvodi poznati proizvođač televizora TCL, dobit ćete dvostruku kameru od 13 +2 megapiksela koja u radu koristi umjetnu inteligenciju, ali nudi i ručno postavljanje raznih parametara kamere. Uz Android Go verziju ne plaćate skupi hardver, a dobit ćete smartphone po mjeri, onoliko koliko vam je potrebno, ukoliko niste prezahtjevan korisnik.

Bio je pravi izazov napisati 205 činjenica o TCL 205. Zaputili smo se u zagrebački Botanički vrt s TCL 205.

Isprobali smo TCL 205, a prilog se emitira u televizijskoj emisiji Novi milenij. Cijeli test prilog možete od 25. lipnja 2022. pogledati na deset televizija: Slavonsko-brodska TV (SBTV), TV Nova, Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Dubrovačka TV, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV. Pogledajte snimku emisije Novi milenij: