Novi milenij: Huawei FreeBuds 5, Samsung Galaxy A54, TCL 306

blank

Jedne TWS slušalice vrhunskog zvuka te dva pametna telefona privlače pozornost i svojim dizajnom te bojama kućišta

U novoj epizodi emisije Novi milenij pogledajte neobičan dizajn Huawejevih bežičnih TWS slušalica FreeBuds 5 koje omogućuju zaista dugo trajanje baterije, uz uključenu i isključenu kontrolu pozadinske buke. Svaka se slušalica može koristiti uz geste kako bi se, na primjer, isključio sam mikrofon dok se sudjeluje u video pozivu u kojem se samo sluša druga strana.

Samsungova serija Galaxy A unatrag više godina je mnogima mamac i izbor za kupnju. Galaxy A54 se ističe lijepim dizajnom, a pokupio je i neke karakteristike iz Galaxy S serije. Nešto je drugačija dijagonala ekrana, promjene su zahvatile kameru, a zadržana je optička stabilizacija slike, što kameri jamči dobre fotografije, čak i uz manje mirnu ruku.

U emisiji Novi milenij je Krunoslav Ćosić isprobao još jedan pametni telefon koji bi vam mogao prirasti srcu. TCL 306 ima ekran od 6,52 inča, uz poslovičnu kvalitetu koja prati ovaj brend poznat i po vrhunskim televizorima. Ugrađena je velika baterija od 5000 mAh, straga su smještena tri senzora kamere, od 13 + 2 + 2 megapiksela.

Što sve još nude Huawei FreeBuds 5, Samsung Galaxy A54, TCL 306 pogledajte u emisiji Novi milenij emitiranoj 10. lipnja 2023. na tv postajama: TV Nova, Slavonsko-brodska TV (SBTV), Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Dubrovačka TV, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV.