Novi milenij: meanIT Tablet K20 Medo Kids & Scosche zvučnici

blank

I sami ćete se uvjeriti koliko zanimljivi i zabavni mogu biti dječji tableti, a isprobali smo i dva cool Bluetooth zvučnika

Uz softver iWawa, što nije jedini adut tablet računala meanIT Tablet K20 Medo Kids, ističe se i zaštita koja će spriječiti oštećenja, a tu je i vertikalni držač, što će olakšati postavljanje uređaja na razne površine. Tablet je posebno prilagođen maloj djeci, softver iWawa nudi zanimljive aplikacije i zabavu te edukaciju za malu djecu.

Ako tražite neobičan i koristan Bluetooth zvučnik onda bi izbor trebao pasti na Scosche BoomBottle MS. Uz ugrađena dva zvučnika snage po 10 W te promjera 48 mm i trajanje baterije do 12 sati s jednim punjenjem zvučnik se može koristiti i kao otvarač za boce.

Da, ima integriran otvarač za boce, što će dobro doći kad se nalazite u društvu u parku, na pikniku i roštilju, kad je potrebno otvoriti čep, a otvarača nema nigdje u blizini. Na takvim mjestima svi trebaju glasnu glazbu, dobar bas, a dobro će doći i spomenuti otvarač. Na prvi pogled je skriven i dobro dizajniran tako da ne smeta, ako koristiti plastične čepove.

U emisiji Novi milenij je Krunoslav Ćosić isprobao i drugi zvučnik, koji također ima magnet na sebi tako da se pametni telefon može vrlo lako spojiti sa zvučnikom. Ili postaviti zvučnik na neku metalnu površinu, kako zvučnik ne bi pao. Scosche BoomCan MS omogućuje do 5 sati trajanja glazbe ili telefonskih razgovora, ima IP67 zaštitu od prašine i vode.

Što sve još nude meanIT Tablet K20 Medo Kids & Scosche zvučnici pogledajte u emisiji Novi milenij emitiranoj 17. lipnja 2023. na tv postajama: TV Nova, Slavonsko-brodska TV (SBTV), Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Dubrovačka TV, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV.