Novi milenij: Huawei Watch GT 4 i Renault Captur

blank

I Huaweijev pametni sat svojim nazivom asocira na automobilski svijet, a uz Bluetooth pozive omogućuje telefoniranje tijekom vožnje

Huawei Watch GT 4 spada među najpoželjnije pametne satove na tržištu, a put su mu utrli prethodnici koji su imali dugo trajanje baterije, praćenje mnogih zdravstvenih i fitnes parametara te dizajn koji se mnogima sviđa.

Takav je i novi model uz koji se vežu poznati atletičar sir Mo Farah i fitnes trenerica Pamela Reif. Oboje smo vidjeli u Barceloni tijekom premijere u rujnu, a sat smo isprobali najprije na La Rambli, a zatim i po Zagrebu.

U glavnom hrvatskom gradu družili smo se i s Renaultom Capturom, drugom generacijom koja je izuzetno dobro finiširana, uz mekane materijale u interijeru, dobru vozačku poziciju te dovoljno snage i za odlazak van grada, iako će uz hibridni pogon gradske prometnice biti njegov domaći teren. Na struju smo se vozili u visokom postotku koji je nekada bio i do 80 posto vožnje.

Što još Huaweijev pametni sat i Renaultov povišeni gradski automobil nude isprobao je Krunoslav Ćosić u emisiji Novi milenij emitiranoj 23. rujna 2023. na tv postajama: TV Nova, Slavonsko-brodska TV (SBTV), Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV.