Novi milenij: Nissan X-Trail i Honor 90 Lite

blank

X-Trail je konstanta koja traje duže od dva desetljeća i ima atribute za novo vrijeme. I Honorov pametni telefon se ima s čime pohvaliti

Elektrificirani pogon već je neko vrijeme standardna značajka gotovo svih novih automobila, ali automobili koji voze na električnu energiju i ne zahtijevaju strujnu utičnicu ili čekanje na javnoj punionici su rijetkost.

Koje su glavne prednosti hibridnog načina u kojem se prijenos snage na kotače uvijek odvija preko električnog motora te kakve su terenske sposobnosti kada se Nissan X-Trail zaputi van gradskog asfalta otkrivamo detaljnije u video filmu.

Honor je model 90 Lite predstavio u Parizu, a kulisa na europskoj premijeri je bila vrijedna svjetske pažnje. Uz kameru od 100 megapiksela dominira veliki ekran od 6,7 inča koji omogućuje stopu osvježavanja do 90 Hz. Veća frekvencija osvježavanja ekrana dobro će doći prilikom igranja igara, ali i pri sufranju zahtjevnijim web stranicama.

Što još Honorov pametni telefon i Nissanov automobil nude isprobao je Krunoslav Ćosić u emisiji Novi milenij emitiranoj 30. rujna 2023. na tv postajama: TV Nova, Slavonsko-brodska TV (SBTV), Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV.