Novi milenij: Isprobali smo ženski pametni sat meanIT M30 Lady

blank

Specifičnom bojom kućišta i remena pametni sat M30 Lady prvenstveno je namijenjen ženama, a omogućuje i zamjenu narukvice

Tržište pametnih satova bogatije je za jedan novi model na koji pripadnice ljepšeg spola sigurno neće ostati ravnodušne. Preciznije rečeno: poželjet će ga na svojoj ruci i u svojoj kolekciji. Uz primarnu funkciju sata, model meanIT Smartwatch M30 Lady izgleda odlično i kao modni dodatak koji se može dodatno personalizirati.

Narukvica se može zamijeniti, a također se i lice sata (face) može personalizirati bilo kakvom fotografijom pa tako i selfijem koji se napravi u samo nekoliko koraka. Po tome je ovaj meanIT-ov pametni sat unikatan. Iako se i na nekim drugim (čitaj skupljim) modelima satova to može podesiti, meanIT je sve pojednostavio. Cijena za M30 Lady je 399 kuna (siječanj 2021.).

Sat je Krunoslav Ćosić isprobao u emisiji Novi milenij koja se od subote 16. siječnja 2021. prikazuje na sljedećim televizijskom postajama: Slavonsko-brodska TV (SBTV), TV Nova, Trend TV (TV4Rijeke), Samobor TV, TV Šibenik i Poljoprivredna TV. Ne propustite u emisiji pogledati i druge zanimljive novosti.