Novi milenij: meanIT radio alarm, sat i Bluetooth zvučnik B4

blank

U jednom kućištu dobit ćete više funkcionalnosti, a sve počinje ujutro s buđenjem uz glas s omiljene radijske postaje

Jutarnji program mnogima je način za buđenje te uključivanjem radijskog programa počinju svoj dan. Želite li da vas ujutro probudi omiljena radijska voditeljica ili voditelj, ali istovremeno želite Bluetooth zvučnik kojeg možete ponijeti bilo gdje sa sobom, rješenje je meanIT radio alarm, sat i Bluetooth zvučnik B4.

Omogućuje slušanje glazbe s uparenog pametnog telefona, a preko Bluetootha se meanIT-ov zvučnik može spojiti i na druge vrste uređaja. Uz slušanje glazbe omogućuje i telefonske razgovore. Umetnete li USB stick na stražnju stranu sa svojom glazbenom kolekcijom (ili microSD karticu) imat ćete dodatne načine kako se glazba može slušati na plaži, u sobi, na poslu, u parku…

U emisiji Novi milenij, koja je od 7. svibnja 2022. emitirana na većem broju televizijskih postaja, otkrili smo još neke zanimljive detalje uz meanIT radio alarm, sat i Bluetooth zvučnik B4. Emisija se emitira na TV postajama: Slavonsko-brodska TV (SBTV), TV Nova, Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Dubrovačka TV, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV. Pogledajte snimku emisije: