Novi milenij: meanIT Smartphone Start S5

blank

Isprobali smo novi smartphone namijenjen prvenstveno starijim korisnicima kojima je jednostavnost korištenja u prvom planu

Najnoviji model na hrvatskom tržištu meanIT Smartphone Start S5 ističe se među drugim pametnim telefonima na tržištu. Uz SOS tipku na dnu ekrana ima prilagođeno Android sučelje, a omogućeno je i vađenje te samim time i zamjena baterije od strane samog korisnika; bez odlaska u servis.

Veliki font slova i velike ikone te senior softver temeljen na Android 11 Go nastavljaju se s LED lampom koja radi čak i kad je telefon u potpunosti isključen, ali je baterija dovoljno napunjena. Telefon ima fizičke tipke za javljanje na poziv i prekid poziva, pojačanu glasnoću zvuka u slušalici, a u pakiranju dolazi i stalak.

U emisiji Novi milenij, koja je od 7. svibnja 2022. emitirana na većem broju televizijskih postaja, otkrili smo još neke zanimljive detalje uz meanIT Smartphone Start S5. Emisija se emitira na TV postajama: Slavonsko-brodska TV (SBTV), TV Nova, Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Dubrovačka TV, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV. Pogledajte snimku emisije: