Novi milenij: meanIT Smartwatch M33 Lady

blank

Pink boja oduvijek je bila mamac za poglede, a tako je i s novim pametnim satom M33 Lady koji cilja na ženski dio publike

Jednima je pametni sat koristan dodatak pametnom telefonu, drugi s njim prate svoje fitness aktivnosti dok je trećima samo modni dodatak. Kojoj god publici pripadali privući će vas novi meanIT Smartwatch M33 Lady.

Kako mu i naziv sugerira Lady je smartwatch za ženski dio publike koji traži eleganciju dok ide na posao, na zabavu, na fitness, na kavu s prijateljicama pa i na Sljeme. Ugodan remen omogućuje da se sat nosi tijekom 24 sata, a svakih nekoliko do 7 ili 10 dana treba napuniti bateriju preko priloženog kabela.

Pratit će prijeđene korake, potrošene kalorije, ali i otkucaje srca dok se šetate ili igrate stolni tenis, trčite, igrate košarku te mnoge druge sportske aktivnosti.

Što sve nudi novi meanIT Smartwatch M33 Lady otkriva Krunoslav Ćosić u emisiji Novi milenij emitiranoj 26. studenog 2022. na tv postajama: Slavonsko-brodska TV (SBTV), TV Nova, Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Dubrovačka TV, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV.

Pogledajte prilog iz emisije Novi milenij: