Novi milenij: meanIT Smartwatch M35 Elite

blank

Crno, elegantnom izdanje novog pametnog sata ponudit će vam i korisne funkcionalnosti, a ne samo statusni simbol na zapešću ruke

Pametni su satovi koristan dodatak, ne samo kako biste uvijek znali koliko je sati nego i tko vas zove na upareni pametni telefon, tko vam je poslao poruku, što je netko prokomentirao na Facebooku itd. Možete konstantno pratiti i svoje otkucaje srca tijekom dana te nakon određeno vremena sve analizirati u aplikaciji na pametnom telefonu.

Novi model meanIT Smartwatch M35 Elite je elegantan, tanak, ali istovremeno pruža više dana korištenja bez potrebe za punjenjem baterije. Ima dobar ekran i dobru vidljivost na direktnom svjetlu, ugodan je za korištenje ne samo po danu nego i dok se spava, a ujutro će pisati kakav je bio san prethodne noći. Prati i razne fitness aktivnosti.

Krunoslav Ćosić je isprobao model meanIT Smartwatch M35 Elite u emisiji Novi milenij emitiranoj 3. prosinca 2022. na tv postajama: Slavonsko-brodska TV (SBTV), TV Nova, Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Dubrovačka TV, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV.

Pogledajte prilog iz emisije Novi milenij: