Novi milenij: Motorola edge 50 pro, meanit putni adapter, Samsung Galaxy A55

blank

Tri zanimljiva uređaja imaju što za ponuditi, a ističu se i unikatnim značajkama koje će dobro doći kod kuće i na putovanju

Protresite novu Motorolu edge 50 pro i uključit ćete stražnju LED lampu – dva puta ponovo napravite trzaj rukom i svjetlo će se isključiti. Ukoliko dva puta zakrenete u ruci isti pametni telefon aktivirat ćete kameru, a ponavljanjem pokreta prebacit će se način rada na drugu kameru (npr. s prednje na stražnju).

To su samo neke od gesta koje omogućuju razne značajke, a Motorola edge 50 pro nudi i mnoge druge benefite – na primjer, punjač od 125 W koji dolazi u pakiranju. Pomirišete li unutrašnjost kutije osjetit ćete ugodan miris jer svaka je kutija iz nove edge 50 serije namirisana.

I Samsung Galaxy A55 miriše na dobro, uz veći ekran od 6,6 inča te aluminijski okvir koji spaja prednju i stražnju staklenu plohu. Samsungova uspješnica donosi dašak Galaxy S24 serije što se tiče dizajna, a zadovoljit će mnoge potrebe i trostruka stražnja kamera od 50 + 12 + 5 megapiksela. Ugrađena je baterija od 5000 mAh, a u pakiranju ne dolazi punjač snage 25 W.

Na putovanje u Dubai, Švicarsku, Veliku Britaniju, Ameriku (ili neku drugu državu u kojoj se ne koristi isti konektor za punjenje kao u Hrvatskoj) ne ide se bez putnog adaptera. Također, i mnogi stranci koji dolaze u Hrvatsku iz sličnih zemalja neće moći koristiti svoj punjač za mobitel jer utičnice nisu kompatibilne. Rješenje nudi meanit putni adapter T4 koji pokriva više od 160 zemalja svijeta.

Sve uređaje je isprobao Krunoslav Ćosić, a detaljnije možete pogledati u snimci emisije Novi milenij koja se od 20. travnja 2024. emitira na tv postajama: TV Nova, Slavonsko-brodska TV (SBTV), Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV.