Novi milenij: Huawei Free Clip i meanit B15

blank

U emisiji su predstavljene nove bežične TWS slušalice koje se mogu nositi u oba uha, a jako će vam se svidjeti i novi Bluetooth zvučnik

Huawei Free Clip su nove slušalice koje rješavaju više “problema” – ne morate više misliti o desnoj i lijevoj slušalici tako da se mogu smjestiti u bilo koje uho, a pri vraćanju u kutiju za punjenje također nije potrebno razmišljati o R i L oznaci na slušalicama. Uz to, omogućit će i okolne zvukove, što je bitno u prometu, ali i na poslu, kako ne biste propustili nešto bitno dok radite.

10 minuta prije nešto se ujutro oglasi postavljeni alarm uključit će se ambijentalno osvjetljenje na novom Bluetooth zvučniku meanit B15 koji omogućuje ugodno osvjetljenje u prostoru, slušanje FM radija ili glazbe preko zvučnika, a dobro će doći i telefoniranje preko lijepo dizajniranog zvučnika.

Oba je uređaja isprobao Krunoslav Ćosić u emisiji Novi milenij koja se od 13. travnja 2024. emitira na tv postajama: TV Nova, Slavonsko-brodska TV (SBTV), Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV.