Novi milenij: ROG Phone 7 Ultimate, meanIT Tablet K20 Medo Kids

blank

Oba modela ciljaju na djecu (i odrasle) koji se vole igrati, a unikatni su u svojim kategorijama i mogućnostima koje nude

Tražite li moćan pametni telefon koji se nikada neće ugrijati, što je karakteristika većine telefona koje ćete koristiti za igranje zahtjevnijih igara, odgovor je ROG Phone 7 Ultimate. Asus se pobrinuo za sve i u pakiranje smjestio čak i hladnjak koji se jednostavno postavi na stražnju stranu telefona, pri čemu tada imamo i dobar oslonac te dodatne tipke. Sve prate i svjetlosni efekti. Što još nudi ultimativni smartphone za igranje otkrivamo u videu koji slijedi.

Isprobali smo još jedan uređaj namijenjen igranju, ali i edukaciji. Tablet meanIT Tablet K20 Medo Kids svojim izgledom asocira na medu, a uz neka rješenja poput sklopivog držača za vertikalnu poziciju i uvučenog ekrana od 7 inča smanjit će strah od oštećenja tableta. Tu je i softver iWawa posebno prilagođen djeci.

Što još uređaji nude isprobao je Krunoslav Ćosić u emisiji Novi milenij emitiranoj 29. srpnja 2023. na tv postajama: TV Nova, Slavonsko-brodska TV (SBTV), Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV.