Novi milenij: TCL 306 i Huawei FreeBuds 5

blank

Lijepo dizajnirani pametni telefon i bežične slušalice povezuje baterija koja će potrajati jako dugo, otkrivamo u našim testovima

TCL 306 ima zaista veliku bateriju kapaciteta 5000 mAh koja se puni snagom od 10 W te odličan TCL-ov IPS ekran koji će se dobrim pokazati i na direktnom suncu. Podržane su mnoge sigurnosne značajke poput otključavanja ekrana prepoznavanjem lica i putem senzora otiska prsta.

Huawei FreeBuds 5 su bežične slušalice s dobrom ANC kontrolom, imaju površinu osjetljivu na dodir, a jedan od zgodnih detalja je „mutanje“ (isključivanje) mikrofona, što ne pronalazimo kod drugih modela TWS slušalica. Baterija omogućuje do 5 sati trajanja s jednim punjenjem dok je ukupno trajanje slušalica s napunjenom baterijom u kutiji do 30 sati.

Što još uređaji nude isprobao je Krunoslav Ćosić u emisiji Novi milenij emitiranoj 5. kolovoza 2023. na tv postajama: TV Nova, Slavonsko-brodska TV (SBTV), Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV.