Novi milenij: Samsung Galaxy Watch6 Classic

blank

Novi Samsungov pametni sat omogućuje precizno mjerenje raznih zdravstvenih parametara, a osvojit će vas i svojim dizajnom

Prilikom pokretanja pametnog sata Samsung Galaxy Watch6 Classic, ukoliko želimo mjeriti krvni tlak, najprije ćemo morati tri puta izmjeriti tlak putem pravog tlakomjera, kako bi se uskladili sat i aplikacija na pametnom telefonu.

Ipak, budite oprezni i bez obzira na dobivene rezultate nemojte samovoljno prekidati terapiju, ukoliko vam ju je propisao liječnik. Dakle, pametni sat nije mjerni instrument, ali će ukazati na anomalije ukoliko do njih dođe.

Svakako treba koristiti svakodnevno vježbanje uz sat čija će baterija potrajati oko dan i pol, a to uključuje i praćenje spavanja, što će ujutro biti itekako koristan podatak koji se može pratiti u mobilnoj aplikaciji i nakon nekog vremena dobiti pogled na kvalitetu sna.

Što još Samsungov uređaj nudi isprobao je Krunoslav Ćosić u emisiji Novi milenij emitiranoj 26. kolovoza 2023. na tv postajama: TV Nova, Slavonsko-brodska TV (SBTV), Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV.