Novi milenij: Samsung Galaxy Z Fold5 i meanIT Smart Watch 4G Calling

blank

Sklopivi pametni telefoni s nama su od 2019. godine, Samsung je predvodnik u tom području, a zanimljiv sat dolazi iz meanIT-a

Uz nešto tanje kućište, unaprijeđene šarke i nove softverske značajke Samsung Galaxy Z Fold5 će biti zanimljiv i koristan svima koji trebaju veći ekran, ali u manjem formatu. Sklopivi pametni telefoni, sa savitljivim ekranima, idealni su jer nude okruženje kao na tabletu, a imate i dodatni ekran ukoliko vam nije potreban taj komoditet.

Drugi uređaj koji je Krunoslav Ćosić isprobao u TV emisiji Novi milenij je meanIT Smart Watch 4G Calling. Radi se o pametnom satu koji nudi mogućnosti mobitela – telefonske pozive, poruke, ali i video pozive te razne napredne značajke uz koje roditelji mogu nadzirati kretanje svojeg djeteta i njegovu komunikaciju.

Oba uređaja možete vidjeti u snimci TV emisije Novi milenij koja se od 4. studenog 2023. emitira na tv postajama: TV Nova, Slavonsko-brodska TV (SBTV), Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV.