Novi milenij: TCL 10 Pro, Huawei Watch GT2 Pro, meanIT SmartWatchM5+ i Suzuki Swift

blank

U emisiji Novi milenij isprobali smo dva pametna sata, jedan pametni telefon, a provjerili smo i koliko je automobil Suzuki Swift pametan

Novi TCL 10 Pro ističe se predivnim dizajnom i zakrivljenim ekranom te baterijom kapaciteta 4500 mAh, uz 6 GB radne i 128 GB interne memorije. Krunoslav Ćosić je u emisiji Novi milenij (koja se prikazuje na većem broju tv postaja: Slavonsko-brodska TV, TV Nova, Poljoprivredna TV, Trend TV (TV4Rijeke), Samobor TV, TV Šibenik) isprobao i dva pametna telefona.

Huawei Watch GT2 Pro ističe se trajanjem baterije, kućištem od titana i keramike te s više od 100 različitih sportova i vježbi. Drugi pametni sat meanIT SmartWatch M5+pametni sat meanIT SmartWatch M5+ ima utore za SIM i memorijsku karticu tako da se može koristiti poput mobitela.

Isprobali smo i Suzuki Swift s 1,2-litrenim benzinskim motorom snage 83 KS kojem dobro dođe hibridni pogon iz baterije smještene ispod vozačevog sjedala (ustupila ga je kuća Suzuki Antares). U Suzukiju smo isprobali napredne tehnologije, ali i spajanje putem Android Auto i Apple CarPlay aplikacija te u potpunosti promijenili sučelje na ekranu.

Pogledajte sve video priloge: