17. Advanced Technology Daysi

blank

U Zagrebu će se krajem studenog održati jedna od omiljenih tehnoloških konferencija, a okupit će domaće predstavnike IT zajednice

Advanced Technology Days održat će se 29. i 30. studenog 2022. na novoj – staroj lokaciji, u Cinestar Arena centru u Zagrebu. 17. izdanje konferencije donijet će vrhunski sadržaj podijeljen u 5 paralelnih programskih smjerova tijekom dva dana te će uživo okupiti domaće predstavnike IT zajednice u punom sastavu.

Tijekom dva konferencijska dana predavači, vrhunski regionalni stručnjaci održat će više od 60 predavanja. Ključne teme bit će podaci i umjetna inteligencija, moderni razvoj softvera uz DevOps alate i prakse, razvoj low-code/no-code rješenja te moderni IT procesi uz snažan naglasak na područje kibernetičke sigurnosti, a sve kroz prizmu cloud tehnologija triju pružatelja usluga (Amazona, Googlea i Microsofta).

blank

Konferencija je svoju reputaciju kod sudionika izgradila inženjerskim pristupom temama, fokusirajući se na punokrvna tehnološka predavanja koja sudionicima omogućavaju da saznaju više o novostima i inovacijama, temeljito upoznaju tehnologije i alate te nauče više o mogućnostima primjene kroz primjere iz prakse.

Hrvatski IT sektor u protekloj je godini nastavio nizati uspjehe i graditi ugled jedne od najuspješnijih domaćih industrija. Sve tvrtke koje u ovim turbulentnim vremenima žele opstati i rasti, svoj će fokus morati staviti na digitalne tehnologije, primarno zapošljavajući vrhunske stručnjake inženjerske profesije i ulažući u njihove vještine i sposobnosti.

Svi zainteresirani mogu nominirati svoju temu do 15. listopada 2022, a odabrana predavanja programski odbor uvrstit će u finalni konferencijski raspored. Kriteriji za odabir su stručnost i aktualnost teme, a svi potencijalni predavači svoje predavanje mogu prijaviti putem linka.

Ovogodišnja novost su Blind bird cijene kotizacija – namijenjene svima onima kojima nije potrebno vidjeti raspored predavanja konferencije da osiguraju svoju kotizaciju jer na temelju iskustva znaju da će ih na ATD-u dočekati kvalitetan tehnološki sadržaj. Blind bird sudionicima nudi najpovoljniju cijenu od 1.122,64 kn + PDV, koja vrijedi do 9. listopada 2022. Svi zainteresirani svoje mjesto mogu rezervirati na linku.

blank