5 stvari koje oduševljavaju na novim Samsung Galaxy A33 i A53

blank

Dva nova modela koja uskoro očekujemo u domaćim trgovinama imaju štošta za ponuditi, a mi smo zavirili u kamere

Novi Samsung Galaxy A53 5G i Galaxy A33 5G imaju moćne foto senzore od 64 odnosno 48 megapiksela. Imaju i po tri dodatna senzora kojima se snimaju širokokutne, makro i dubinske scene. Oba modela na glavnim senzorima imaju optičku stabilizaciju, što je veliki plus. Što još donose kamere na A53 i A33?

1. Noćni način

blank

Dodatno je unaprijeđen te automatski sintetizira do 12 prikaza odjednom tako da noćne fotografije izgledaju svijetlije, s manjom pojavom noise efekta, što su inače valovi različitih varijacija svjetline koje stvaraju lošu kvalitetu prikaza. Pri snimanju videozapisa koji se snimaju u okruženjima sa slabijem osvjetljenjem FPS (broj sličica u sekundi) Galaxy A serije automatski se prilagođava za stvaranje svijetlih i jasnih videozapisa.

2. Portrait način

blank

Poradilo se i na portretnom načinu pa sada bilježi dubinu i obrise subjekta fotografije s dvostrukim
prednjim kamerama i moćnom umjetnom inteligencijom.

3. Fan način

blank

Novost u kameri je Fan način uz koji se trenutci mogu obogatiti pomoću razigranih filtera i efekata koji sada rade i s ultraširokim objektivom ukoliko više osoba želi sudjelovati u zabavi.

4. Photo Remaster

blank

Udahnut će novi život starim fotografijama nudeći idealne postavke osvjetljenja i rezolucije.

5. Object eraser

blank

Znate za one scene kad vam u kadar, koji namještate pola minute, uleti nepoznata osoba ili vam smeta neki detalj koji se nikako ne uklapa? Funkcija Object eraser može ukloniti nepoželjne objekte u pozadini tako da ćete na kraju dobiti savršenu fotografiju.