A1 Hrvatska omogućuje besplatno gledanje svih tv kanala namijenjenih djeci

blank

Da biste mogli gledati svih 14 tv kanala trebate biti korisnik TV usluge A1 Hrvatska

A1 Hrvatska daje podršku roditeljima i odgojno-obrazovnim ustanovama nastavno na odluku Vlade Republike Hrvatske o prekidu rada vrtića, osnovnih i srednjih škola na dva tjedna, a u sklopu mjera suzbijanja širenja zaraze koronavirusom. A1 Hrvatska će svim korisnicima TV usluge od ponedjeljaka 16. ožujka 2020. besplatno omogućiti sve kanale namijenjene djeci.

14 dječjih kanala iz Osnovnog, Proširenog i Dječjeg paketa nude raznovrsne zabavne i obrazovne sadržaje namijenjene svim uzrastima. Većina kanala je potpuno lokalizirana na hrvatski, a dodatno su dostupni kanali i na francuskom, njemačkom i engleskom jeziku.

blank

Popis tv kanala: Baby TV, Nick Jr. (eng.) Pickaboo, Duck TV, JimJam, TIJI, KiKa, Vavoom, Nickelodeon, RTL Kockica, Mini TV, CartoonNetwork, Boomerang i Nick Jr. (hrv.).

Kako bi roditeljima, odgajateljima i nastavnicima olakšali razdoblje bez rada vrtića i škola, svim korisnicima TV usluge od ponedjeljka će automatski biti dostupan i Da Vinci Learning, jedan od najboljih svjetskih edukativnih TV kanala.

Također, u A1 Videoteci je dostupna Video učionica namijenjena učenicima za učenje i ponavljanje nastavnog sadržaja. Sastoji od video lekcija za sva četiri razreda srednjih škola koje prate gimnazijski program matematike.

A1 Hrvatska aktivno prati događaje i razvoj situacije s koronavirusom te poduzima sve preventivne mjere kako bi zaštitila svoje zaposlenike i korisnike. Kao digitalna kompanija koja razvija i nudi digitalne usluge podsjećamo korisnike da su sve relevantne informacije o uslugama dostupne na www.a1.hr ili pozivom na Službu za korisnike 0800 091 091.

Također, korisnici mogu aktivirati dodatne usluge, platiti račun, provjeriti status svojih zahtjeva ili riješiti poteškoće uz pomoć Digitalnog tehničara kroz Moj A1 aplikaciju. Kao najbolja mobilna i fiksna mreža prema neovisnom, međunarodnom P3 mjerenju, A1 Hrvatska želi svojim korisnicima pomoći da što lakše i jednostavnije prođu kroz trenutačno razdoblje.