A1, Hrvatski Telekom i Telemach: besplatni pozivi i SMS poruke prema Ukrajini

blank

Sva tri hrvatska telekom operatora vrlo brzo su reagirala na aktualnu situaciju u Ukrajini u kojoj se vodi rat

Trenutna potresna situacija koja se događa u Ukrajini nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U A1 Hrvatska suosjećaju sa svima na zahvaćenim područjima, njihovim obiteljima i prijateljima te se iskreno nadaju da će vrijeme pred nama donijeti mir i sigurnost.

Kako bi svojim korisnicima olakšali kontaktiranje bližnjih koji se trenutno nalaze u Ukrajini A1 Hrvatska je omogućila besplatne pozive i SMS poruke putem A1 mobilne i fiksne mreže prema svim mrežama u Ukrajini.

Korisnicima koji se nalaze u Ukrajini u potpunosti je omogućen besplatan roaming odnosno pozivi, slanje SMS poruka i pristup internetu. Navedeno vrijedi za privatne A1 i Tomato korisnike na bonove i na pretplatu te za sve poslovne korisnike.

blank

U znak solidarnosti prema ukrajinskom narodu i sa željom da svim svojim korisnicima olakšaju komunikaciju s bližnjima – obitelji, prijateljima i kolegama u Ukrajini, i Telemach Hrvatska bez naknade omogućuje pozive iz mobilne i fiksne mreže prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Ukrajini od do 10. ožujka 2022.

“Zaprepašteni smo razvojem događaja u Ukrajini te suosjećamo sa svima pogođenima”, objavio je Hrvatski Telekom na svojoj Facebook stranici. Kako bi svojim korisnicima, što je moguće više, olakšali komunikaciju s njihovim obiteljima i prijateljima u Ukrajini, omogućili su slanje SMS poruka te pozive iz fiksne i mobilne mreže Hrvatskog Telekoma prema svim mrežama u Ukrajini bez naknade kao i korištenje roaminga iz Ukrajine prema svim ostalim zemljama.