Advanced Technology Days okupljaju domaće i regionalne IT stručnjake

blank

Po 18. puta u Zagrebu će se održati konferencija koja će okupiti širu ICT zajednicu, a sadržaj će donijeti presjek zbivanja u svijetu tehnologije

Konferencija Advanced Technology Days održat će se 29. i 30. studenog 2023. u Cinestar Arena Centru, s naglaskom na umjetnu inteligencije, podatke i strojno učenje, cloud infrastrukture, razvoj softvera i kibernetičku sigurnost, koje čine 5 programskih smjerova.

Sudionike očekuje više od 60 predavanja, mogućnost susreta s vrhunskim međunarodnim i domaćim stručnjacima i predavačima te prilike za druženje i suradnju. Po prvi puta konferencija u kreiranju vrhunskog sadržaja surađuje s WeAreDevelopers, jednom od najvećih svjetskih organizacija za razvojne inženjere, koja jednom godišnje organizira i WeAreDevelopers World Congress.

To je po mnogima najutjecajnije globalno okupljanje developera koje je u srpnju u Berlinu okupilo više od 15.000 developera iz cijelog svijeta. Zahvaljujući ovoj suradnji sudionici konferencije mogu očekivati još zanimljivih predavanja kao i posebno iznenađenje koje će biti najavljeno uskoro.

blank

Predstavnici organizacije WAD na konferenciji će govoriti o tome kako developeri svojim inovacijama pokreću, disruptiraju i grade budućnost biznisa, a sudjelovat će i na panel diskusijama koje će se baviti najaktualnijim temama iz svijeta tehnologije, poput umjetne inteligencije i kibernetičke sigurnosti.

Uz predstavnike WeAreDevelopers na konferenciji će kao predavač sudjelovati i Ivan Burazin. Osnivač konferencije Infobip Shift i direktor za developersko iskustvo u Infobipu, danas je suosnivač startupa Daytona koji već ima Fortune 500 klijente.

Ivan Burazin
Ivan Burazin

Burazin će na ATD-u govoriti o prednostima Daytone, alata koji nudi standardizirano razvojno okruženje te developerima štedi vrijeme koje bi proveli na zadacima koji nisu izravno povezani s kreiranjem softvera i omogućava im da se fokusiraju na bitnije zadatke, ciljeve i projekte.

Sadržaj konferencije kreira se putem nominacija – svi koji žele podijeliti svoje znanje imaju još samo 8 dana da nominiraju svoje predavanje putem web stranice https://www.advtechdays.com/ jer su nominacije otvorene do 15. rujna. Predavanja koja ulaze u program konferencije bit će odabrana po kriteriju aktualnosti i stručnosti, a raspored predavanja bit će dostupan u listopadu.

U prodaji su trenutno Early Bird kotizacije po cijeni od 199 EUR + PDV, koja vrijedi do 15. listopada. Svi koji žele sudjelovati na konferenciji Advanced Technology Days svoje mjesto trebaju rezervirati što prije putem linka jer su kotizacije za ATD17 bile rasprodane tjedan dana prije konferencije. Konferenciju organiziraju MPG, Nephos i Unitfly.