Aircash novčanik može se nadopuniti preko Paysafecash

blank

Korisnici jednostavno odabiru „cash“ kao metodu nadopune na zaslonu za uplatu svoje aircash aplikacije za novčanik

Aircash se udružio sa specijaliziranom platformom za plaćanja Paysafe tako da korisnici od sada mogu koristiti Paysafecash za nadopunu svojih računa.

Paysafeovo eCash rješenje Paysafecash sada mogu koristiti korisnici Aircash novčanika za nadopunu svojih računa izravno gotovinom. Usluga je dostupna korisnicima Aircash novčanika u Austriji, Belgiji, Bugarskoj, Češkoj, Cipru, Francuskoj, Mađarskoj, Irskoj, Italiji, Latviji, Litvi, Luksemburgu, Malti, Nizozemskoj, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Španjolskoj i Švedskoj.

blank

Kako bi dodali gotovinu na svoje račune korisnici jednostavno odabiru „cash“ kao metodu nadopune na zaslonu za uplatu svoje aircash aplikacije za novčanik. Time se generira barkod koji mogu ponijeti na obližnje platno mjesto Paysafecash kako bi dovršili transakciju u gotovini.

Međunarodno istraživanje o tome kako je COVID utjecao na potrošačke preferencije u plaćanju, koje su diljem SAD-a, Velike Britanije, Kanade, Bugarske, Italije, Austrije i Njemačke od 8. do 15. travnja 2020. proveli Paysafe i Sapio Research na 8000 ispitanika, pokazalo je da je gotovina i dalje ključna za potrošnju i zadržava čvrstu ulogu kao dio ekosustava plaćanja.

50% ispitanika vjeruje da je gotovina najpouzdaniji oblik plaćanja u krizi, a 72% ljudi reklo je da bi bili zabrinuti ako ne budu mogli pristupiti gotovini.