Nova sportska dvorana u Petrinji zahvaljujući Telemach donaciji

blank

Telemach je donirao gotovo 415 tisuća kuna za izgradnju dvorane u kojoj će se održavati brojne sportske, kulturne i društvene manifestacije

Telemach i u 2022. nastavlja s ulaganjima u projekte usmjerene na obnovu Petrinje. Nakon donacija DV Petrinjčici i dva drona Javnoj vatrogasnoj postrojbi Petrinja, financiranjem projekta izgradnje nove sportske dvorane Telemach se pobrinuo da i 2022. godina bude u znaku unaprjeđenja kvalitete života svih građana Petrinje.

Najnovijom donacijom u iznosu od gotovo 415 tisuća kuna pomoći će izgradnji balon dvorane ukupne vrijednosti nešto veće od milijun i 200 tisuća kuna, koja će djeci i mladima omogućiti bavljenje sportom.

Novi prostor dvorane bit će u funkciji tijekom cijele godine. Teren je polivalentnog sportskog karaktera, namijenjen za više sportova poput rukometa i futsala, ali i za razne manifestacije kulturnog i društvenog karaktera.

U periodu od lipnja do rujna teren će biti otvoren dok će se u periodu od rujna do lipnja koristiti za zatvorene treninge i utakmice djece i mladih.

blank