Ako vam je potreban novi digitalni TV prijamnik, ovo je najbolje što se nudi na tržištu

blank

S cijenom od 189 kuna, koliko i inače koštaju DVB-T2/HEVC uređaji, HT-ov uređaj nudi i besplatne dodatne tv programe

U Hrvatskoj od 27. listopada do 12. studenoga 2020. prestaje emitiranje televizijskog signala u DVB-T standardu te se prelazi na novi standard DVB-T2. Ukoliko imate stariji tv prijamnik odnosno televizijski program nacionalnih, regionalnih i lokalnih tv postaja „lovite“ preko zemaljske antene, više nećete ništa uloviti na svoj ekran u zasigurno najboljem mjestu u stanu ili u kući.

Kupujete li novi televizor, najvjerojatnije ćete imati podršku za novi standard, ali ako kupujete digitalni prijamnik onda obavezno obratite pozornost udovoljava li oznaci DVB-T2 HEVC/ H.265. Zapamtite ovu oznaku!

blank

Građani koji ne koriste IPTV, uslugu kabelske ili satelitske televizije dakle moraju kupiti novi digitalni prijamnik, a Hrvatski Telekom je za sve u Hrvatskoj, bez obzira jesu li korisnici usluga HT-a, pripremio pogodnost uz koju će prelazak na novi signal biti još jednostavniji i zabavniji.

Na T prodajnim mjestima i prodajnim mjestima partnera možete kupiti HT-ov digitalni prijamnik za 189 kuna, bez ugovorne obaveze, a uz gledanje besplatnih nacionalnih, regionalnih i lokalnih TV programa dobit ćete i više od 40 dodatnih programa, do 3 mjeseca besplatno.

Ljubitelji sporta mogu uživati u Arenasport programima te pratiti prijenose utakmica u Europa ligi i Hrvatski Telekom Prvoj ligi, za opuštanje tu su RTL Adria/Passion/Crime/Living programi, a najmlađi članovi obitelji mogu se zabaviti uz Nickelodeon i druge dječje programe. Uz sve ovo, korisnici dodatno dobivaju i poseban poklon – HBO i Cinemax programe s vrhunskim filmskim sadržajem u kojem također mogu uživati do 90 dana.

Nakon isteka 90 dana, samo uz digitalni prijamnik Hrvatskog Telekoma, osim besplatnih nacionalnih, regionalnih i lokalnih TV programa, korisnici će moći trajno i bez dodatne naknade pratiti i EVOtv programe iz paketa Programi Plus: Aljazeera Balkans, Toon Kids, RTL Living, RTL Adria, RTL Crime, RTL Passion, Da Vinci i Laudato TV.

blank

Naravno, uređaj se može nositi sa sobom na bilo koju lokaciju u Hrvatskoj i po potrebi na prijamniku u bilo kojem trenutku jednostavno aktivirati neku od EVOtv usluga koje se naplaćuju.

U nastavku pogledajte detaljan plan prelaska na DVB-T2 signal po hrvatskim regijama.

blank