Alcatel 3T 10 idealan je za gledanje filmova, potragu za receptom

blank

Uz postolje za punjenje nema razmišljanja o potrošnji baterije tableta Alcatel 3T 10 koji se može koristiti u različitim situacijama

2-u-1 sistem donosi Alcatel 3T 10, tablet s postoljem (Audio station) u kojem se nalaze baterija i dva zvučnika. Idealna kombinacija za gledanje filmova može se kontrolirati putem glasa, preko Google pomoćnika, a tablet se otključava putem prepoznavanja 106 točaka vašeg lica (Face Key).

blank

Audio postolje omogućuje zvuk spajanjem s bilo kojim vanjskim media playerom, spajanjem do dva uređaja preko Bluetootha, a ima 3,5-milimetarski port, microUSB port te čitač microSD memorijskih kartica. Baterija od 2000 mAh u postolju omogućuje do sedam sati rada dok sam tablet ima bateriju od 4080 mAh. To je dovoljno za četiri i pol sata video razgovora.

blank

Na 4G tablet mase 440 grama se može spojiti i Bluetooth tipkovnica TypeCase tako da postaje pravo malo računalo, uz postavljanje stražnjeg držača kako bi se odabrao idealan kut za gledanje u tablet s HD IPS ekranom od 10 inča u HD rezoluciji.

Ugrađena radna memorija u tablet je 2 GB, interna je 16 GB, a dolazi i verzija s 3 GB RAM i 32 GB ROM. Oba modela imaju microSD utor za kartice do 128 GB. Stražnja kamera od 2 megapiksela interpolacijom je povećana na 5 megapiksela, snima HD video 720p, a isto to nudi i prednja kamera.

Cijena za Alcatel 3T 10 kreće se oko 1200 kuna (listopad 2020.), a operativni sustav je Android 9.0 Pie.

blankblank blank blank blank