Alcatelov pametni sat i Bellabeat besplatno uz Galaxy S9 i Galaxy S9+

blank

Mobis.hr poklanja zanimljive gadgete pri kupnji novog smartfona Samsung Galaxy S9 i Galaxy S9+.

Uz Samsung Galaxy S9+ dostupan u istim bojama (plava, ljubičasta i crna) dolazi kao odličan poklon Alcatel-TCL pametni sat. Vrijednost pametnog sata MoveTime MT10G nije baš mala – cijena mu je 999 kuna (na akciji, inače košta 1199 kuna), a kompatibilan je za Android i iOS mobitele, izrađen je od metala i silikona, vodootporan je (IP67) te ima bateriju od 350 mAh. Na sat se s uparenog pametnog telefona primaju sve važne obavijesti, emailovi i SMS poruke. Podržano je snimanje fotografija pomoću pametnog sata i upravljanje funkcijama telefona s većih udaljenosti. Možete sa satom upravljati pokretima ruke ili okretanjem zgloba.

blankSamsung Galaxy S9 u Mobisu je dostupan u plavoj, ljubičastoj i crnoj boji. Koja će boja pametnog telefona najbolje stajati uz gratis Bellabeat morat ćete sami odlučiti. Vrijednost Bellabeat Leaf Nature pametne narukvice u rozo-zlatnoj boji je 899 kuna. Bellabeat Leaf Nature je uređaj izrazito atraktivnog izgleda i vrhunskog dizajna, namijenjen prvenstveno ženama. Izrađena je od afričkog crnog drveta i nehrđajučeg čelika. Nosi se kao ogrlica, narukvica ili privjesak te se prilagođava svakoj odjevnoj kombinaciji. Ima zaista jedinstven dizajn.

blankPoput pametnih narukvica, i Bellabeat Leaf prati vaše aktivnosti i san, ima brojač kalorija i koraka, nadzire tjelesne funkcije tijekom dana i noći, prati menstrualni ciklus i plodne dane. Predviđa razine stresa, podsjeća korisnika na seanse personalizirane meditacije. Baterija Bellabeat uređaja traje i do 6 mjeseci, a puni se bežičnim spajanjem na mobilne uređaje.

Akcije u Mobisu traju do 30. travnja 2018. ili do isteka zaliha ukoliko se sve pokupuje.