Alcatelov tablet štiti djecu u svim situacijama

blank

Uz zaštitu djece od neprimjerenog sadržaja te reklama, opasnost za djecu može predstavljati i razbijen ekran tableta. Alcatel nudi cjelokupno rješenje

Iako o tome možda ne razmišljate, ali što se sve može dogoditi ako djetetu tablet padne na tvrdu podlogu te dođe do pucanja stakla? Što ako dijete ima pristup sadržajima koje ne želite da posjećuje? Što s reklamama koje nisu prilagođene dječjoj dobi?

Odgovor na sva ta pitanja donosi novi tablet Alcatel Joy Tab Kids sa zaštitom ekrana uz Asahi staklo. Kućište je zaštićeno silikonskom zaštitom koja povećava ergonomiju odnosno tablet ne kliže iz ruku dok ga se koristi, a zasigurno će dobro doći i držač na stražnjoj strani kućišta tableta koji omogućuje da tablet samostalno stoji pod kutom i nagibom primjerenim za dijete.

blank

Robusni Android 8-inčni tablet, prijatelj djece, svidjet će se svim roditeljima jer nudi certifikat KidSAFE pa su igre i aplikacije sigurne za djecu, a moguće je na tablet postaviti roditeljsku zaštitu i kontrolirati dužinu trajanja korištenja te ograničiti po potrebi pristup određenim aplikacijama. Moguće je pratiti kakve su navike korištenja vašeg djeteta.

Iako tablet Alcatel Joy Tab Kids s baterijom kapaciteta 4080 mAh omogućuje sate i sate korištenja, više od 8 sati s jednim punjenjem, naravno da ne preporučujemo korištenje u tolikom trajanju, ali veseli veći kapacitet baterije bez potrebe za čestim punjenjem.

Tablet na tržište stiže tijekom predstojećih blagdana, a djeci će se svidjeti i što nudi Kidomi aplikaciju te zabavne sadržaje iz DreamWorks, Toca Boca i Crayola tako da možete očekivati videozapise, knjige i interaktivne igre s omiljenim likovima poput Peppa Pig, My Little Pony i Transformers.

Uz Wi-Fi, Alcatel Joy Tab Kids nudi podršku i za 4G SIM karticu kako bi se mogao koristiti i izvan kuće, a pokreće ga 1,5 GHz četverojezgreni Mediatek MT8765A čipset, uz 32 GB interne memorije i 2 GB radne memorije. Nudi i noćni način rada, dvije kamere – prednju i stražnju po 5 megapiksela.