Aplikacija PayDo za plaćanje parkinga bez naplate SMS poruke

blank

Pri plaćanju parkinga uvijek plaćamo i SMS poruku, čak i ako imamo paket s SMS porukama jer takve SMS poruke koštaju više. Uz aplikaciju PayDo nema naplate SMS poruke.

Instaliranjem besplatne aplikacije PayDo, koju je razvila domaća tvrtka Infoart, moguće je platiti parking putem svojeg Android i iOS pametnog telefona (Android 4.0 i novije verzije, iOS 10 i novije verzije). Plaćanje satnih, dnevnih, povlaštenih stanarskih, mjesečnih parkirnih karata te plaćanje dnevnih parkirnih karti izdanih od strane kontrolora ukoliko zaboravite platiti parking moguće je na brz i jednostavan način, a aplikaciju mogu koristiti privatni i poslovni korisnici mobitela. Prije isteka parkinga PayDo će korisnika obavijestiti kako bi na vrijeme produžio parking a moguće je dodavati članove obitelji i prijatelje u svoj PayDo račun.

blank

blankOdređene kategorije poslovnih korisnika, turisti i neki privatni korisnici ne mogu parking platiti putem SMS poruke pa moraju koristiti parking aparate kako bi kupili kartu, što je za određene poslovne korisnike značilo sakupljanje računa koje bi kasnije priložili u tvrtki. S obzirom da aplikacija PayDo ne koristi SMS protokol za plaćanje parkinga, nema naplate dodatne naknade, a svi troškovi vidljivi su na jednom računu. Nakon registracije i preuzimanja aplikacije, u svojem profilu unesite kartice kojima želite plaćati ili nadopuniti svoj račun s kojega ćete plaćati parkiranje.

Ako ste korisnik MasterCarda, prilikom svakog plaćanja parkinga se 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća korisniku na njegov promo račun kojeg može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja.

Aplikacija PayDo je dostupna za plaćanje parkinga u Dubrovniku, Splitu, Zadru, Šibeniku, Puli, Poreču, Rovinju i Osijeku; od 1. svibnja 2018. bit će dostupna u Varaždinu i Sisku a uskoro se očekuje aktivacija i u ostalim gradovima, uključujući i Zagreb, kako bi ova usluga bila dostupna na nacionalnom nivou.

Tvrtka Infoart tijekom 28 godina postojanja bavi se razvojem vlastitih poslovnih rješenja i rješenja za mobilna plaćanja (razvili su parking aplikacije za više od 100 gradova u Njemačkoj).

blank