Apple upravo predstavlja novi iPhone 15 i novi Watch serije 9

blank

Ovo su glavne karakteristike koje donose novi uređaji, a uskoro ćemo objaviti detaljnije informacije o uređajima koji će donijeti i neke novosti

Samo dotaknete palac i kažiprst i na satu ćete napraviti neku akciju poput javljanja na dolazni poziv, pokretanja štoperice ili čega već. Novi iPhone 15 dobio je Dynamic Island. Detaljnije u karakteristikama za Apple iPhone 15, Apple Watch serija 9 i Apple Watch Ultra 2

blank blank blank blank

Apple je predstavio iPhone 15 i iPhone 15 Plus

Ogroman korak naprijed za iPhone s prekrasnim novim dizajnom s izdržljivim stražnjim staklom prožetim bojama i novim oblikovanim rubom; dinamični otok; glavna kamera od 48 MP s 2x telefoto; i USB‑C.

Apple je danas najavio iPhone 15 i iPhone 15 Plus, s prvim u industriji stražnjim staklom prožetim bojama sa zadivljujućim, teksturiranim mat završetkom i novim oblikovanim rubom na aluminijskom kućištu.

blank

 

Oba modela imaju Dynamic Island i napredni sustav kamere dizajniran da pomogne korisnicima da snime fantastične fotografije svakodnevnih trenutaka u svom životu. Snažna glavna kamera od 48 MP omogućuje fotografije super visoke razlučivosti i novu 2x telefoto opciju koja korisnicima daje ukupno tri razine optičkog zumiranja — kao da imate treću kameru.

Linija iPhonea 15 također predstavlja sljedeću generaciju portreta olakšavajući snimanje portreta s velikim detaljima i izvedbom pri slabom osvjetljenju. Nadovezujući se na Appleovu inovativnu satelitsku infrastrukturu, pomoć na cesti putem satelita može povezati korisnike s AAA ako imaju problema s automobilom dok su izvan mreže.

S A16 Bionic za snažne, dokazane performanse; USB‑C konektor; Precizno pronalaženje za Find My friends; i značajkama izdržljivosti koje su vodeće u industriji, iPhone 15 i iPhone 15 Plus predstavljaju veliki korak naprijed.

blank

blank

iPhone 15 i iPhone 15 Plus bit će dostupni u pet novih boja: ružičastoj, žutoj, zelenoj, plavoj i crnoj. Prednarudžbe počinju u petak, 15. rujna, a dostupnost počinje u petak, 22. rujna 2023.

Apple iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max

Novi modeli dolaze s jakim i laganim dizajnom od titana s novim oblikovanim rubovima, novom akcijskom tipkom, snažnim nadogradnjama kamere i A17 Pro za performanse sljedeće razine i mobilno igranje

Apple je danas predstavio iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max, dizajnirane od titana za zrakoplovstvo koji je čvrst, ali lagan za isporuku Appleovih najlakših Pro modela ikada. Novi dizajn također ima oblikovane rubove i prilagodljivu akcijsku tipku, što korisnicima omogućuje da personaliziraju svoje iPhone iskustvo.

blank

Snažne nadogradnje kamere omogućuju ekvivalent sedam profesionalnih leća s nevjerojatnom kvalitetom slike, uključujući napredniji sustav glavne kamere od 48 MP koji sada podržava novu zadanu super-visoku rezoluciju od 24 MP, sljedeću generaciju portreta s fokusom i kontrolom dubine, poboljšanja za Noć način rada i Smart HDR te potpuno novu 5x telefoto kameru ekskluzivno za iPhone 15 Pro Max.

A17 Pro otključava iskustvo igranja sljedeće razine i profesionalne performanse. Novi USB‑C konektor napunjen je USB 3 brzinama — do 20 puta bržim od USB 2 — i zajedno s novim video formatima omogućuje snažne profesionalne tijekove rada koji prije nisu bili mogući.

blank

S dodatkom pomoći na cesti putem satelita Linija iPhone 15 Pro temelji se na Appleovoj inovativnoj satelitskoj infrastrukturi za povezivanje korisnika za pomoć ako imaju problema s automobilom dok su izvan mreže.

iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max bit će dostupni u četiri zadivljujuće nove završne obrade, uključujući crni titan, bijeli titan, plavi titan i prirodni titan. Prednarudžbe počinju u petak, 15. rujna, a dostupnost počinje u petak, 22. rujna 2023.

blank

blank