Avalon – savršen hosting partner

blank
William, Pixabay

Razvoj web stranice puno je lakši uz dobrog partnera, a hosting na koji se uvijek možete pouzdati zlata je vrijedan

Možete imati savršen proizvod ili uslugu, ali ako ona nije uvijek dostupna u web prostranstvima onda ne radite dobro svoj posao. Pouzdan i kvalitetan hosting je poput poslovnog partnera na kojega se možete osloniti i u kojega se možete pouzdati.

Već dvije godine Portofon.com koristi Avalon hosting i izuzetno smo zadovoljni s uslugom, ali i s komunikacijom, stručnošću te pouzdanošću.

Nakon što odaberete domenu na kojoj će biti smještena vaša web stranica ili web shop poželjet ćete i različite pakete kako biste unaprijedili svoj posao i poslovanje. Ustreba li vam tu je i korisnička zona na koju se uvijek možete osloniti. Tisuće poduzetnika već su odabrale Avalon, hosting s globalnom mrežom servera i vrhunskom sigurnosnom zaštitom.

Cijela je Avalonova platforma izgrađena na najmodernijem hardveru i softveru koji je potpuno redundantan (udvostručen u svim elementima). Uz zajamčenu 99,9% online dostupnost i ekstremno brze SSD diskove web portal Portofon.com je uvijek online. Zato preporučujemo Avalon.

Stotinjak puta tjedno bilježimo napade na naš web portal. Netko želi izbrisati ili promijeniti naš vjerodostojan sadržaj kojem pristupamo s 20-godišnjom ljubavlju, koliko već pišemo o mobilnim telefonima i tehnologijama. Uz Avalon znamo da smo uvijek zaštićeni od ekipe s lošim namjerama.

Avalon je svoju hosting platformu izgradio davno prije nego što je web portal Portofon.com ugledao svjetlo dana. Platformu dizajniraju i grade od 1997. godine. U to vrijeme nisu postojali pametni telefoni kakve danas koristimo, koristili smo mobitele s malim tipkama i ekranima veličine poštanske markice. Bilo je to vrijeme kada se web tek rađao na našim prostorima.

Za svaku web stranicu potreban je web hosting – nakon samo 60 sekundi odabrat ćete i naručiti vaš hosting, a izabrani paket možete kasnije prilagoditi. Avalon pratimo i na Facebooku kako bismo čitali o evoluciji PHP-a, kako do jedne besplatne .hr domene te mnoge druge korisne savjete. Ne propuštamo niti blog na kojem se može saznati koliko ključnu ulogu u stvaranju pozitivnog korisničkog iskustva igra brzina učitavanja web stranica te što se može napraviti kako bi ubrzali stranice.