Bankarske aplikacije na Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro
Huawei P40 Pro

Na Huaweiju P40 Pro potražili smo hrvatske mobilne aplikacije, a najviše su nas u ApGallery trgovini zanimale bankarske aplikacije

Korisnici pametnih telefona Huawei, poput serije P40, nemaju pristup Googleovoj trgovini aplikacijama Play Store. Do mnogih mobilnih aplikacija korisnici Huaweija dolaze putem trgovine AppGallery. Novi Huawei uređaji iz serije P40 opremljeni su AppGalleryjem čime je zaokružen Huaweijev mobilni ekosustav, što uređajima omogućuje vrhunske performanse i korisničko iskustvo.

Koristite li hrvatske bankarske aplikacije na svojem pametnom telefonu, zasigurno ćete i kupnjom novog Huaweijevog pametnog telefona željeti nastaviti koristiti istu uslugu. To je moguće pri korištenju pet najvećih hrvatskih banaka: Zagrebačke banke, Privredne banke Zagreb (PBZ), Raiffeisen Bank (RBA), Erste banke i OTP Banke. Također, u AppGalleryju su dostupne i dvije najpopularnije inovativne bankarske aplikacije, Keks Pay i Telekom bankarstvo.

blank

blank

blank

blank

AppGallery koristi 28 milijuna aktivnih korisnika širom Europe te više od 400 milijuna globalno. Trgovina je dostupna korisnicima iz 170 različitih zemalja na 78 jezika, a na Huawei Mobile Services (HMS), platformu koja omogućuje razvoj aplikacija za AppGallery, registrirano je više od 1,4 milijuna developera.

U trgovinu se svakodnevno dodaju najrazličitije aplikacije, a prisutne su primjerice globalno popularni TikTok, Deezer i Snapchat, Viber, Opera, no i sve aplikacije Microsofta, Amazona, Lufthanse, Adidasa, Bookinga, i drugih globalnih kompanija. Huawei je korisnicima uz AppGallery omogućio i novo iskustvo korištenja aplikacija bez instalacije – Quick Apps, koje koriste petinu kodova u odnosu na klasične Android aplikacije, čime zauzimaju manje memorijskog prostora.

Aplikacije su u trgovini segmentirane u 18 kategorija, a ako neka aplikacija trenutno nije dostupna u trgovini, korisnici je mogu staviti na „Wishlist“ te će dobiti obavijest čim ona postane dostupna.

U AppGallery se nalaze i mobilne aplikacije domaćih telekoma i medijskih kuća, a kako na Huawei P40 Pro instalirati većinu danas popularnih aplikacija pogledajte u našem video filmu:

Iskustvo korištenja mobilnog telefona rezultat je onoga što dobivamo od samog uređaja kao fizičkog proizvoda, ali i usluga kao što su mobilne aplikacije, te od sinergije telefona i aplikacija s ostalim povezivim uređajima. Naporno radimo kako bismo našim korisnicima omogućili ugodno okružje korištenja, što veći izbor relevantnih globalnih, ali i lokalnih aplikacija u AppGallery trgovini, te što širi portfolio proizvoda. U vrlo kratkom roku imamo gotovo sve što korisnici traže, lokalne aplikacije poput eGrađani, Multipluscard, Hrvatske Pošte, Croatia Osiguranja, Njuškala, HAC ENC, HRT Meteo, telekom operatera, ali i relevantne i popularne globalne aplikacije poput TikToka, Deezera i slično. Tu su i proizvodi poput pametnih satova, vaga, slušalica, zvučnika, računala i ostala potrošačka elektronika koja se veže na smartphone te sinergijom daje najbolje iskustvo korištenja”, istaknuo je Norman Mueller, direktor marketinga Huaweija za Hrvatsku i Sloveniju.

blank