Kako koristiti Googleove servise poput Maps, YouTube, Gmail na Huawei P40 Pro

blank

Razmišljate o kupnji novog Huawei P40 Pro, ali ne znate kako instalirati Googleove servise? Pogledajte naše jednostavne upute

Dilema koja muči ljubitelje Huaweijevih pametnih telefona je kako na najnovije modele poput Huawei P40, P40 Pro, P40 Pro lite instalirati Googleove aplikacije. Može li se to napraviti te kako jednostavno koristiti Google Maps, YouTube, Gmail?

Uz pomoć mobilne aplikacije Phone Clone sa svojeg starog pametnog telefona prebacit ćete većinu aplikacija i funkcionalnosti na nove Huawei modele. Nekoliko aplikacija se neće prebaciti, što možete i pogledati u našem video filmu.

blank

Ako neke od Googleovih aplikacija ne uspijete prebaciti, možete alternativno umjesto YouTube aplikacije koristiti web pretraživač ili pak aplikaciju YouTube Vanced. Putem Huaweijeve AppGallery trgovine, koja je pandan Google Play trgovini i Appleovom AppStoreu, možete instalirati veći broj domaćih mobilnih aplikacija poput mZaba i mZabaPS te PBZ (za privatne i poslovne korisnike) i još nekoliko desetaka drugih aplikacija (broj se svakodnevno povećava).

blank

Možete koristiti i alternativne trgovine poput ApkPure koju možete preuzeti putem www.apkpure.comwww.apkpure.com, a dostupan je i MoreApps (preuzmite MoreApps u AppGalleryju i potražite aplikacije koje vas zanimaju).

Pogledajte što sve donosi novi Huawei P40 Pro, kako iz prve ruke izgleda prebacivanje i instaliranje (Googleovih) aplikacija s Honor 20 na P40 Pro, a u video filmu ćemo se podsjetiti i modela Huawei P10 iz 2017. godine: