Besplatna streaming usluga LG Channels 3.0

blank

Novo korisničko sučelje nudi poboljšanu navigaciju, privlačniju poziciju za otkrivanje sadržaja i unaprijeđeni vodič za kanale

LG Electronics predstavlja LG Channels 3.0, najnoviju verziju svoje ekskluzivne besplatne streaming usluge uz koju će korisnici lako moći pronaći sadržaj koji odgovara njihovim interesima. LG Channels 3.0 bit će lansiran u Južnoj Koreji tijekom ovog mjeseca, a na drugim tržištima, uključujući i tržište SAD-a, bit će dostupan od listopada.

LG Channels dosljedno je u rangu među pet najposjećenijih aplikacija na LG pametnim televizorima u svim regijama u kojima je usluga dostupna. Premijernim izborom vijesti, sporta, filmova, TV serija i ekskluziva privlači sve veći broj gledatelja, a zahvaljujući pažljivo odabranom programskom sadržaju LG Channels sada nudi i unaprijeđenu upotrebljivost koja omogućuje korisnicima jednostavno pretraživanje, otkrivanje i uživanje u omiljenom sadržaju.

Novo korisničko sučelje organizirano je u tri glavna izbornika – Home, Live i On Demand, što olakšava korištenje različitih usluga koje se nude na LG-evoj besplatnoj platformi.

blank

Na „Početnoj stranici“ (Home), odnosno na vrhu zaslona, nalazi se rotirajući kružni izbornik koji omogućuje jednostavan pristup istaknutim kanalima, odabranim kolekcijama i premium sadržaju „Na zahtjev“ (On Demand).

S Live stranice od sada je moguće izravno reproducirati kanale iz aplikacije LG Channels. Osim toga, novi vodič za kanale pokriva samo polovicu ekrana i tako omogućava korisnicima da ostanu u
tijeku s trenutnim sadržajem dok odabiru sljedeći.

Kartica „Na zahtjev“ (On Demand) omogućuje korisnicima da odaberu svoje omiljene vrste sadržaja
uključujući filmove i TV emisije te primaju preporuke iz kategorije najgledanijeg sadržaja što im omogućuje glatko iskustvo gledanja više epizoda zaredom.

Dostupan u već 27 zemalja diljem svijeta LG ubrzano širi svoju uslugu na nova područja dodavanjem dodatnih sadržaja svojoj već sada impresivnoj ponudi.