Besplatne vježbe za korisnike pametnog sata Garmin

blank

Svi korisnici Garmin Connecta imaju pristup besplatnim, pripremljenim vježbama s detaljnim uputama koje se mogu preuzeti na sat

Kompatibilni Garmin uređaji za preuzimanje treninga su vívoactive 3, vívoactive 3 Music, Forerunner 245, Forerunner 935, Forerunner 945, fēnix 5 serija i fēnix 5 Plus serija, MARQ serija.

blank

U vrijeme kada su mnogi ljudi kod kuće dobro će im doći vježbanje. Kako bi se korisnicima olakšalo vrijeme tijekom izvanredne situacije zbog koronavirusa, u aplikaciji Garmin Connect moguće je pristupiti besplatnim vježbama s detaljnim uputama, a vježbe se mogu preuzeti na pametni sat Garmin.

Unaprijed pripremljene vježbe za trening u zatvorenom prostoru mogu biti lakše ili teže, kraće ili duže, moguće je odrediti mišićne skupine i različite mogućnosti aktivnosti. Kroz aplikaciju Garmin Connect moguće je pregledati animacije joge, pilatesa, kardio i trening vježbi na telefonu ili u web pregledniku koje se lako prate. Sve je to dostupno na satovima Venu, vívoactive 4 serija, fēnix 6 serija. Ako nemate kompatibilni uređaj možete slijediti korake vježbanja na satu, ali bez animacija.

blank

Pronalaženje i preuzimanje treninga (aplikacija i web)

Odaberite “Training” iz glavnog izbornika Garmin Connect.
Otvorite Vježbanje.
Odaberite “Pronađite vježbu” i počnite pregledavati mogućnosti vježbanja.
Zatim odaberite vježbu da biste pogledali animacije:
Aplikacija: Dodirnite vježbu i pritisnite reprodukciju za prikaz.
Web: Odaberite “Upute” pored vježbe i pritisnite play za prikaz.

Napomena: Pisani koraci i savjeti pojavljuju se ispod svakog videozapisa.

Odaberite Sljedeći ili Prethodni za upute i animacije za druge vježbe u vježbi.
Odaberite “Spremi u moje treninge” da biste ga dodali na svoj popis vježbi.
Idite na svoj popis Vježbi, odaberite vježbu i odaberite ikonu Pošalji u uređaj (u aplikaciji) ili gumb (na webu) i sinkronizirajte se s kompatibilnim uređajem.
Otvorite popis sportskih aplikacija na satu i odaberite vrstu treninga koji ste preuzeli (kardio, joga, pilates ili snaga).
Odaberite preuzetu vježbu. Možete pogledati korake vježbanja ili ga započeti odmah.
Pritisnite gumb za krug kada završite s jednom vježbom i spremni ste za prelazak na sljedeću.
Nastavite dok ne dovršite vježbu i odaberite “Zaustavi”. Vaše će se statistike prenijeti na Garmin Connect sljedeći put kada se sat sinkronizira.

blank