Bliži se finale regionalnog gaming natjecanja Telekom eSports Championship

blank

Finale Telekom eSports Championship S02 održat će se 10. lipnja na Visokom učilištu Algebra u Zagrebu

Na ovogodišnje izdanje Telekom eSports Championship prijavilo se 30 posto više semi-pro i pro igrača i timova u usporedbi s prošlom godinom, a regionalno gaming natjecanje se ove godine održava po drugi put u organizaciji Hrvatskog Telekoma.

Završna natjecanja održat će se 10. lipnja na Visokom učilištu Algebra u Zagrebu s početkom u 10:00 sati. Kampus koji se nalazi u Gradišćanskoj ulici 24 jedan je od najmodernijih kampusa u Hrvatskoj, a ulaz za ovo događanje je besplatan.

blank

Svi mečevi igraju se ‘Best of 3’, što znači da je potrebno pobijediti u dvije runde igranja, a prvi su na rasporedu natjecatelji FIFA-e s početkom u 10:00 sati. Finalisti ove igre su CLA_brstimir i CLA_marac90 koji se pojedinačno bore za nagradu.

U igri LOL igra se u timovima i njihovu borbu za prvo mjesto gledat ćemo u 11:30 sati, a najbolji timovi koji su ušli u finale su Void Esports čiji igrači dolaze iz Makedonije, Švedske, Srbije i Rumunjske te Spiritual Zero čiji igrači dolaze iz Hrvatske i Srbije. Zadnja igra u rasporedu je CS:GO u 15:00 sati, a finalisti su Zero Tenacity i Jake bube. Raspored je podložan promjenama, ovisno o trajanju mečeva.

Natjecanje je moguće pratiti na Twitchu.