Bolt Market je stigao u Hrvatsku

blank

Uslugom brze dostave namirnica do proljeća 2022. pokrit će se cijeli Zagreb, a sve će se obavljati preko (mobilne) aplikacije

Europska platforma Bolt, s više od 75 milijuna korisnika u više od 45 zemalja diljem Europe i Afrike, predstavila je na hrvatskom tržištu novu uslugu Bolt Market. Sljedeća je to usluga na hrvatskom tržištu, uz urbani prijevoz na zahtjev, uslugu dijeljenih automobila, kratkoročni najam električnih romobila bicikala te dostavu hrane i namirnica.

Usluga brze dostave namirnica unutar Bolt Food aplikacije izravno spaja korisnike i Bolt trgovine, unaprjeđuje korisničko iskustvo te omogućuje dostavljačima dodatnu zaradu. Bolt Market u srpnju je uspješno predstavljen u Estoniji.

blank

U okviru nove usluge Bolt će nastojati dostaviti namirnice u roku od 15 minuta u krugu do 5 kilometara udaljenosti od trgovine. U ponudi će biti više od 1.500 proizvoda poznatih brendova
i proizvođača.

Za naručivanje potrebno je preuzeti aplikaciju Bolt Food na svoj pametni telefon, a odabirom kategorije namirnice korisnici će biti preusmjereni na najbližu Boltovu trgovinu. Slijedi odabir željenih namirnica za dostavu, a prije potvrde narudžbe aplikacija prikazuje cijenu narudžbe i predviđeno vrijeme dostave.

Plaćanje narudžbe moguće je gotovinom pri preuzimanju ili bankovnom karticom za koju su prethodno dodani podaci u aplikaciji. Nakon završetka procesa naručivanja korisnici u aplikaciji mogu pratiti lokaciju narudžbe i dostavljača.

S vremenom će Bolt proširivati svoju ponudu, a plan je do proljeća 2022. Boltovim trgovinama pokriti cijeli Zagreb.

blank